Gestamp
”Merja på Rätt Rekrytering&HR har hög integritet i sitt rekryteringsarbete vilket gör oss trygga som kund.
När bemötandet dessutom är professionellt med stor lyhördhet för våra behov gör det oss nöjda över det samarbete vi har.
Snabbt, träffsäkert och seriöst!”

Ann-Helen Thyni, HR Director
Gestamp Hardtech AB

Duroc Rail
”Rätt Rekrytering har blivit vårt standardval när det gäller rekrytering. Merja känner vår verksamhet på ett bra sätt och förstår våra behov och hur profilen på de kandidater vi söker ska vara. De rekryteringar vi gjort via Merja har blivit lyckade. Vi har kunnat jobba snabbt och effektivt i rekryteringsprocesserna. Det är tryggt att ha en proffsig partner när man ska rekrytera då den som träffar kandidaterna samtidigt blir en reklampelare för företaget.”

Dan Bergman, VD
Duroc Rail AB

Optimation
”Optimation och MBV har valt Rätt Rekrytering & HR och Merja Kenttälä som partner vid rekrytering, ett val som vi är mycket nöjda med. Våra företag bygger på ett stort förtroende från våra kunder och att rekrytera rätt personer är därför väldigt viktigt för oss. Merja har hjälpt oss i den processen på en nivå som vi inte hittat någon annan stans.”

Tomas Eriksson, VD och delägare
Optimationskoncernen

smurfitkappa2
”Vi har nu anlitat Merja på Rätt Rekrytering & HR till ett flertal tjänster. Ett samarbete som bygger på professionalitet och integritet. Både vi och våra kandidater känner en stor trygghet i processen. Merja är en kunnig och engagerad rekryterare med hög kompetens.”

Anette Sundström, Human Resources Manager
Smurfit Kappa

MAX
”Max har anlitat Merja på Rätt Rekrytering till ett flertal rekryteringar inom ekonomi och IT. Samarbetet har präglats av professionalitet, snabbhet och integritet.
Både vi och kandidaterna är nöjda med processerna som innefattat flera delar såsom annons och search. Merjas förståelse för oss som kund och kravprofil har inneburit hög träffsäkerhet i urval av kandidater.”

Lars Olsson, vVD
Max Hamburgerrestauranger AB

Duroc Special Steel
”Vid flertal tillfällen har Duroc bolag anlitat Merja. Rekryteringen har alltid blivit lyckad och bra. Vi har känt en trygghet i det stöd, engagemang och goda proffsiga agerande och bemötande som getts såväl oss som uppdragsgivare som de kandidater som intervjuats och sedermera anställts.”

Niclas Tidström, VD
Duroc Special Steel AB

Infraservice
”När vi etablerade oss i Norra Sverige behövde vi en HR-partner. Valet föll på Rätt Rekrytering & HR och Merja Kenttälä, vi är väldigt nöjda med samarbetet och resultatet.”

Joakim Stenqvist, Ägare
Infraservice Scandinavian AB

Shorelink
HVM
Leos Lekland
LKAB
Sogeti
Kiruna Kommun
Norrskenet
Liko Hill
Teknikens hus
ncc
Luleå Energi AB
onninen_logo
LE
one
IUC Kompetens Norr
sca
MBV Systems
Aptum
FDT
MAX
Assemblin
FDT
Optimation
DUROC RAIL
SPP Sweden
DUROC LASER
Norrbottensteatern
PON
Norman
Älvsbyhus