MBV Systems

 

 

 

 

Sökes: Teknisk projektledare/specialist, MBV Systems AB.

Sista ansökningsdag: 6 januari 2020

MBV Systems AB – Measurement by Vision. DU KAN SE DET… VI KAN MÄTA DET!
MBV Systems är leverantör av kamerabaserade mätsystem för avancerade mätproblem i krävande industrimiljöer. Applikationerna utvecklas för kvalitetskontroll, automatisering och processtyrning. Lösningarna bygger på industrianpassad bildanalys i 2D- och 3D-teknik. MBV Systems har kontor i Luleå och Piteå och samarbetar i ett starkt kluster nära huvudägaren Optimation AB. Läs gärna mer på www.mbvsystems.se.

MBV Systems expanderar och söker en teknisk projektledare/specialist med inriktning kamerabaserade mätsystem!

Som teknisk projektledare/specialist blir du delaktig i den fortsatta utvecklingen av MBV Systems.
Din roll blir att inom ditt ansvarsområde leda hela projekt från de inledande kundkontakterna till ett avslut. Du arbetar nära kunder med support och uppföljning. Du svarar även för underhåll och utveckling av olika mätapplikationer. Arbetsuppgifterna innebär också bildanalys, programmering, nyutveckling och produktframtagning. I rollen som teknisk projektledare/specialist följer du utvecklingen inom området för att utveckla den egna kompetensen och kontinuerligt förbättra applikationerna. Stationeringsort är antingen i Piteå eller Luleå.

Vi söker dig som är civilingenjör gärna med inriktning datateknik, maskinteknik, elektronik, mekatronik eller liknande. För att passa in i rollen meriterar det att ha erfarenhet av programmering, kunskaper i AI, kamerateknik och bildanalys samt erfarenhet från processindustrin. Erfarenhet inom projektledning, sälj eller service är också meriterande i och med att detta är en roll med mycket kundkontakter.
Som person är du självgående, uthållig med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med ett praktiskt handlag. Du uppskattar att leda projekt, samarbeta och är sälj- och serviceinriktad. Du har även förmågan att ta egna initiativ och är samtidigt ansvarstagande. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska samt gärna något ytterligare språk.

Vi erbjuder en anställning i ett företag i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. MBV Systems eftersträvar en jämn könsfördelning där vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund att söka tjänsten som teknisk projektledare/specialist.

Är du intresserad? För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult:
Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.