Sökes: IT-arkitekt, MAX Burgers

Sista ansökningsdag: Löpande urval 

Max Burgers AB är Sveriges äldsta burgarkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på drygt tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen och Egypten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

Max Burgers fortsätter att expandera och söker en IT-arkitekt till IT-enheten på huvudkontoret i Luleå.

Som IT-arkitekt försäljningssystem har du en stor del i utveckling, förvaltning och underhåll av koncernens viktigaste IT-system, försäljningsplattformen Oracle Simphony med tillhörande integrationer. Du kommer att ingå i ett specialistteam med fokus på plattformen.

 Du arbetar fokuserat runt:

 • plattformens front- och backend-system,
 • omgivande integrationer,
 • underhåll av innehåll, konfigurationer, försäljningsdata.

Du har dessutom ansvar för att:

 • plattformen är väl dokumenterad,
 • plattformen är väl skalad för att möta koncernens expansion och krav på tillväxt,
 • plattformen utvecklas i takt med koncernens behov,
 • förvalta målarkitektur, utveckla teknikprinciper och integrationer kring plattformen.

Du förväntas aktivt medverka i att ytterligare utveckla koncernens övriga plattformar, system och tjänster samt delta i IT-enhetens förbättrings- och utvecklingsarbete.  Du har ett stort eget ansvar och kommer att samarbeta nära med övriga medarbetare inom IT-enheten.

Vi söker dig som:

 • Du har ett genuint intresse att utveckla dig och att vilja lära dig arbetet med koncernens försäljningssystem, erfarenhet av systemet är inget krav men önskvärt.
 • Du får gärna ha gedigen dokumenterad erfarenhet inom områden som t.ex. IT-infrastruktur, databaser, arkitektur, nät & kommunikation, AD och Cloud teknologier.
 • Du får gärna ha gedigen dokumenterad erfarenhet som förvaltare med bred teknisk förståelse.
 • Du har ett genuint teknisk intresse, kompetens och erfarenhet förvärvad antingen genom utbildning och/eller relevant dokumenterad arbetslivserfarenhet enligt ovan.
 • Du ser det som en utmaning att ständigt söka efter förbättringar och långsiktiga lösningar inom området och har en god samarbetsförmåga.
 • Du är strukturerad, ordningssam, analytisk, stresstålig, tydlig, saklig, intresserad av människor, öppen och prestigelös samt van vid ett aktivt förändringsarbete.
 • Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden inom koncernen där fokus ligger på resultat & leverans.
 • Du använder och behärskar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder en roll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt och ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.