Sökes: 2-3 Tekniska specialistkonsulter till Optimation AB

Sista ansökningsdag: 7 januari 2020

Är du vår Optimist som kan ge Sveriges framsida ett lyft?

Vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin och ska etablera oss i Göteborg.
Vill du också vara med i vår framgångssaga? Som ett led i  Optimations fortsatta expansion söker  vi två – tre ”optimister” som tekniska specialistkonsultermed inriktning mot digitalisering.

Som teknisk specialistkonsult blir du delaktig i den fortsatta utvecklingen av Optimation.
Din roll innebär optimering av processindustrins produktion med hjälp av bland annat simulering och avancerad processtyrning. Våra kunder finns främst inom mineral, järn, stål, energi, pappers- och massaindustrin.  Du blir del i hela projekt från införsäljning, analys, reglerdesign, simulering, underlag för programmering, testning, utbildning, drifttagning och support i nära samarbete med kunden. I rollen som teknisk specialistkonsult följer du utvecklingen inom området för att utveckla den egna kompetensen och kontinuerligt förbättra projekten. Din stationeringsort blir Göteborg.

Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning reglerteknik, energiteknik, teknisk fysik eller har motsvarande erfarenhet från processindustrin. Som person är du självgående och initiativtagande med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med ett praktiskt handlag. Du uppskattar att samarbeta, leda projekt och är serviceinriktad. Du har även en god problemlösande analysförmåga och drivs av ett genuint intresse för teknisk utveckling och problemlösning.

Vi erbjuder en anställning i ett företag i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Efter introduktionen av våra erfarna konsulter får du ett stort eget ansvar i ett företag med god trivsel och familjär anda. Företagets grundläggande värderingar är stabilitet, trygghet och gedigen kompetens.Optimation eftersträvar en jämn könsfördelning där vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund att söka tjänsten som teknisk specialistkonsult.

Optimation AB, vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin och drivs av att utmana oss själva och gamla sanningar. Genom passion och metodisk analys förenklar vi komplexa samband till optimal kundnytta. Optimation levererar teknisk spetskompetens och innovativa lösningar som säkerställer en mer hållbar industri. Vårt mål är att optimera kundernas tillverkningsprocess och våra ledord är ärlighet, kvalité och ansvar. Optimation har sedan tidigare kontor i Luleå, Piteå, Sundsvall samt Uppsala och våra uppdrag finns både i Sverige och till viss del utomlands. Läs gärna mer på www.optimation.se.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.