Sökes: Regionchef till Aimo Park AB

Sista ansökningsdag: 6 oktober  2019

Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen. Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser.Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. AimoPark är ett fullserviceföretag inom parkering. Genom att låta Aimo Park ta över ansvaret för parkeringen kan fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Läs gärna mer på www@q-park.se.

Vi söker en operativ regionchef till Sveriges ledande parkeringsbolag!

Som regionchef är du en nyckelperson för Aimo Parks fortsatta utveckling i Norrbotten. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att samordna, leda och utveckla verksamheten tillsammans med sexton engagerade medarbetare i regionen. Rollen innebär ett operativt ansvar för personal, ekonomi, marknadsbevakning och försäljning. Stort fokus ligger på ledarskap och stöttning av medarbetare samt att utveckla långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Utöver ansvaret som operativ chef för Norrbotten kommer du vara biträdande affärsområdeschef för Norr. Som biträdande affärsområdeschef kommer du att leda och coacha andra områdesansvariga i deras ledarskapsfunktion samt att vara ett stöd för dem i budget- och prognos samt ekonomisk uppföljning. Vidare ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och har ett nära samarbete med affärsområdeschefen i Östersund. Detta blir en ny tjänst i Luleå som du får möjlighet att utforma.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet gärna från personalintensiv verksamhet. För att lyckas i rollen har du god ledarerfarenhet med resultatansvar och erfarenhet från försäljning. Som person har du god kommunikativ förmåga, är strukturerad och relationsskapande med ett affärsmässigt sinne. Du drivs av att leda och motivera dina medarbetare samt att bygga relationer. Du har god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig utveckling.  Aimo Parks ledord är: kundfokus, kvalitet, samarbete och resultat. Vi tror att du med ditt goda ledarskap, din positiva inställning och din prestigelöshet blir en god förebild i regionen.

 

 

 

 


Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.