Sökes: Kvalitet, miljö, hälsa och säkerhetsansvarig, ShoreLink AB

Sista ansökningsdag: 23 april 2019

ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix. För bästa lösningarna samordnar vi våra funktioner inom skeppsklarering, logistik, lastning och lossning av gods på fartyg, järnväg, lastbil samt tjänster inom maskin- och transporter. Huvudkontoret ligger i Piteå och våra kunder finns huvudsakligen inom den tunga basindustrin i regionen. Omsättningen uppgår till drygt 300 Mkr per år och vi har cirka 250 anställda samt över 130 fordon i verksamheten. Läs gärna vidare på www.shorelink.se

Vi söker en kvalitet, miljö, hälsa och säkerhetsansvarig!

Som kvalitet, miljö, hälsa och säkerhetsansvarig för området arbetsmiljö och kvalitets- och miljöfrågor har du en bred roll med hela koncernen som arbetsområde för såväl strategiska som operativa frågor. Det är en viktig funktion i vårt arbete att ha hög kvalitet och säkerhet, samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Du ansvarar för att utveckla och upprätthålla ledningssystemet samt ISO-standardens krav (ISO:9001 och ISO:14001). Arbetet sker i nära samarbete med processägarna. Du har ett övergripande ansvar för arbetsmiljö, hälsa och säkerhet vad avser arbetssätt, rapportering, systematisk arbetsmiljö med mera inom hela verksamheten. Rollen är en stabsfunktion vilket innebär att utforma rutiner, arbetssätt och regelverk, följa upp samt utgöra ett stöd till chefer. Det innebär att ofta arbeta nära och i samarbete med samtliga funktioner i vår verksamhet.

I dina arbetsuppgifter ingår även att planera, genomföra och följa upp interna och externa revisioner samt ledningens genomgång. Du följer upp och analyserar ärenden i vår ärendehantering samt utvecklar själva processen. Utbildning inom organisationen av området tillhör också rollen. Vid behov är du delaktig i projekt inom organisationen.

Vi söker dig som har:

  • Ett stort engagemang och intresse för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.
  • Erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom området, processledningsarbete och förebyggande säkerhetsarbete.
  • Erfarenhet av arbete med och utveckling av ledningssystem, gärna erfarenhet av den senaste ISO-standarden.
  • Erfarenhet av arbete med systematiskt arbetsmiljöarbete, strategiskt och operativt övergripande förbättringsarbete.
  • Goda IT-kunskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom området är meriterande

Som person drivs du av att utveckla och förbättra, du är uthållig och noggrann. Du är analytiskt och strukturerad, samtidigt som du har en förmåga att fatta och driva igenom beslut. Du har god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt, internt och externt. Att samverka med andra och även utföra arbete självständigt är självklart för dig. Du är prestigelös och har förmåga att bygga goda relationer. Att driva igenom förändringar, ställa krav och följa upp är något som du är van att hantera.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placeringsort Piteå, Haraholmen.
Om du vill veta mer om tjänsten kontaktar du Susanne Jangdal, VD, telefon 070 – 108 14 40.
Facklig representant Karin Pedersen, Unionen, 0911-23 22 31.

Vi erbjuder ett spännande och intressant jobb i en traditionell och etablerad bransch. Våra ägare är starka och vår tillväxt är mycket god. Vi har höga ambitioner, vårt fokus är på framtid och utveckling. Vill du komma ombord?

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.