Sökes: VD/Regionchef, HV Maarakennus OY

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Under sina snart 60 år i branschen har HV-Maarakennus Oy blivit kända för att ha en mångsidig maskinpark som uppfyller alla behov inom anläggningsarbeten. Företagets verksamhet består av anläggnings- och rivningsarbeten samt avancerade stålspontarbeten. Bra kvalitet uppnås tack vare den välutbildade och proffsiga personalen som till sitt förfogande har de rätta verktygen för jobbet. Idag består HVM av 20 kompetenta medarbetare plus ett stort antal underentreprenörer och omsätter cirka 70 MSEK. Företaget är familjeägt, har en stabil grund med gedigen kompetens. HVM har redan många kunder i Sverige och satsar därför på en företagsetablering här. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO 14001 och har övriga certifikat som krävs. Läs gärna vidare på www.hvm.fi

Drömmer du om att starta och bygga upp ett företag?
Då finns möjlighet att som regionchef etablera ett framgångsrikt finskt företag, i Sverige!

Som VD/Regionchef på HVM blir du ansvarig för att etablera och utveckla HVM:s verksamhet i regionen. Du blir en nyckelperson i företaget med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Jobbet innebär ett ansvar för den operativa verksamheten, den strategiska planeringen samt det finansiella resultatet med stöd av en kompetent ledning i Finland. Uppdraget innebär ett proaktivt arbete för att driva försäljningsprocesser, utveckla nya marknader samt leda tekniska projekt med fullt personalansvar. Du kalkylerar och driver projekten enligt tidplaner och budget samt ansvarar för att kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner följs. Rollen som regionchef innebär många kontaktytor både internt och externt där kunderna består exempelvis av byggföretag, kommuner, industrier och järnväg. Beslutsvägarna är korta och du rapporterar till VD/Ägare i Kemi Finland och ingår i den finska ledningsgruppen. Vi ser norra Sverige som vår hemmamarknad så stationeringsort är valfri men vi tror att det kan vara lämpligt att utgå från Luleå.

Vi söker dig som har ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet som grund och god erfarenhet från bygg eller anläggningsbranschen eller andra tekniska områden.
Du är van att leda projekt och medarbetare samt har även arbetat säljinriktat och har gärna ett etablerat kontaktnät i regionen. Med kunskap och engagemang driver du arbetet med att etablera en bra verksamhet i Sverige! Som person är du socialt kompetent, självständig, initiativtagande och kommunikativ med ett samarbetsinriktat arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Vi förutsätter att du behärskar svenska och ser det som meriterande med kunskaper i finska. Du drivs av ett genuint intresse för teknik och entreprenörskap samt av att leda medarbetare.

Vi erbjuder en roll i ett stabilt företag med gediget kunnande i branschen, där du blir en nyckelperson för vår fortsatta utveckling och expansion i regionen. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete i en prestigelös och entreprenörsdriven miljö.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.