Sökes: Redovisningskonsult

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Söker en redovisningskonsult för kunds räkning.

Är du en fena på redovisning? Drömmer du om att arbeta som konsult? Då finns det möjlighet att ansöka till jobbet som redovisningskonsult här i Luleå!

Som redovisningskonsult blir du en nyckelperson i företaget med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, bokslutsarbete, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar, rådgivning med mera. Som redovisningskonsult arbetar du nära flera spännande kunder i varierande storlek och branscher inom ”fyrkanten”.

Vi söker dig som tillsammans med denna trevliga byrå vill växa och utvecklas i din roll som redovisningskonsult. Vi vill att du har god erfarenhet av redovisningsarbete och att du självständigt kan hantera ett bolags redovisning, från löpande bokföring till årsredovisning och deklarationer. Det är meriterande om du kan lön också. Till din natur är du ihärdig, organiserad, kommunikativ och älskar att arbeta med siffror och att skratta.

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete samt ger dig frihet under ansvar i ett mindre företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.