Sökes: Projektledare, MAX Burgers AB

Sista ansökningsdag: 9 december 2018

Max Burgers AB är Sveriges äldsta burgarkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på drygt tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen och Egypten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

Max Burgers fortsätter att expandera och söker en projektledare till IT-enheten i Luleå!

Som projektledare inom IT-enheten leder du löpande olika typer av projekt samt även utvalda interna processer.  Din inriktning kommer att vara projektledning inom mer teknikorienterade projekt.
Du ska säkerställa att Max verksamhet får en högkvalitativ leverans i de projekt som IT levererar och ansvara för att säkra ekonomi, tid, kvalité och leverans i IT:s projekt i både dagens och morgondagens projekt. Du förväntas aktivt medverka i att ytterligare utveckla IT-enhetens projektmodeller och processer och stötta i IT-enhetens övriga förbättrings- och utvecklingsarbete. Du har ett stort eget ansvar och ska samarbeta nära med övriga inom IT-enheten och koncernen samt med externa leverantörer. Du rapporterar löpande till IT-enhetens projektkontor, styrgrupper samt till CIO. För att kunna bidra på bästa sätt ska vara intresserad av och följa med i vad som händer både i koncernen och i omvärlden inom ditt ansvarsområde. Företaget har i dagsläget en leverantörsstrategi som gör att IT, där det är tillämpligt, använder produkter från några större leverantörer. Därför är det också viktigt att det finns relevant kunskap kring aktuell mjuk- och hårdvara. För att få en både övergripande och bred teknisk förståelse med ett djup in i koncernens tekniska miljöer har du ett ansvar att sätta dig in i dessa.

Vi söker dig som:

  • Vi tror har gedigen erfarenhet inom IT-teknik och bred förståelse inom IT-infrastruktur, arkitektur, kommunikation m.m. som du sedan har kompletterat med mycket god erfarenhet av projektledning inom IT med vana av att leda personal samt processarbete kring tekniska tjänster.
  • Du har ett genuint intresse, kompetens och erfarenhet förvärvad genom utbildning och relevant arbetslivserfarenhet enligt ovan.
  • Du är analytisk, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat och pragmatiskt synsätt på projektleveranser av IT.
  • Du har ett intresse i att leda och arbeta med team och styra dessa till en samordnad leverans.
  • Du ser det som en utmaning att ständigt söka efter förbättringar och långsiktiga lösningar inom området och har en god samarbetsförmåga.
  • Du är strukturerad, stresstålig, tydlig, saklig, intresserad av människor, öppen och prestigelös.
  • Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden inom koncernen med resultatfokus.
  • Du har förmåga att ta fram underlag och följa upp kostnadsbilden på projekt samt ta fram underlag inför budgetering och investeringar.
  • Du använder och behärskar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder en roll i en av Sveriges mest framgångsrika restaurangkedja med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt och ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.