Sökes: Förvaltare, MAX Burgers AB

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Max Burgers AB är Sveriges äldsta burgarkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på drygt tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen och Egypten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

Max Burgers fortsätter att expandera och söker en förvaltare till IT-enheten i Luleå!

Som förvaltare inom IT-enheten ska du medverka till och säkerställa att Max verksamhet får en högkvalitativ förvaltning kring de system som IT levererar och ansvarar för. Din inriktning kommer vara mer teknikorienterade system.
I dina uppgifter ingår att svara för prioritering, planering, uppföljning, budget och leverans enligt förvaltningsplaner kopplat till flertalet tekniska förvaltningsobjekt. Dessutom ska du administrera och samordna krav samt utföra beställningar gentemot externa leverantörer, kvalitetssäkra och godkänna leveranser. Du förväntas aktivt medverka i att ytterligare utveckla IT-enhetens förvaltningsmodell med dess processer och stötta i IT-enhetens övriga förbättrings- och utvecklingsarbete. Du har ett stort eget ansvar och ska samarbeta nära med övriga inom IT-enheten.  Du rapporterar löpande till IT-enhetens förvaltningskontor samt till systemägare för berörda system. För att kunna bidra på bästa sätt ska du vara intresserad av och följa med i vad som händer både i koncernen och i omvärlden inom ditt ansvarsområde. För att skapa dig en övergripande bred teknisk förståelse och djup i ditt förvaltningsarbete har du ett ansvar att sätta dig in i koncernens tekniska miljöer.

Vi söker dig som:

  • Du har en gedigen erfarenhet inom IT-teknik och bred förståelse inom IT-infrastruktur, arkitektur, kommunikation m.m. som du sedan har kompletterat med mycket god erfarenhet av förvaltning kring IT-tjänster.
  • Du har ett genuint intresse, kompetens och erfarenhet förvärvad genom utbildning och relevant arbetslivserfarenhet enligt ovan.
  • Du är ordningsam, analytisk, van vid att driva förändrings & förvaltningsarbete.
  • Du ser det som en utmaning att ständigt söka efter förbättringar och långsiktiga lösningar inom området och har en god samarbetsförmåga.
  • Du har en förmåga att få till en bra samverkan med externa aktörer som leder till önskad förvaltning kring de förvaltningsobjekt du ansvarar för.
  • Du är strukturerad, stresstålig, tydlig, saklig, intresserad av människor samt öppen och prestigelös.
  • Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden inom koncernen med tonvikt på vårt resultatfokus.
  • Du har förmåga att ta fram underlag och följa upp kostnadsbilden på dina förvaltningsobjekt samt ta fram underlag inför budgetering och investeringar.
  • Du använder och behärskar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder en roll i en av Sveriges mest framgångsrika restaurangkedja med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt och ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.