Sökes: Driftchef IT, MAX Burgers AB

Sista ansökningsdag: 25 november 2018

Max Burgers AB är Sveriges äldsta burgarkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på drygt tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen och Egypten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

Max Burgers fortsätter att expandera och söker en driftchef IT till IT-enheten i Luleå!

Som driftchef IT inom IT-enheten ansvarar och leder du det operativa arbetet kring koncernens produktionssatta IT-miljöer tillsammans med våra leverantörer samt med IT-enhetens egna resurser. I dagsläget har du inget personalansvar. Du ska säkerställa att våra gäster får en högkvalitativ tillgång till de IT-tjänster som vi levererar och ansvara för att säkra IT-driften av både dagens och morgondagens behov i hela koncernen. Kontinuerlig IT-drift är ryggraden i vad vi på IT-enheten levererar till våra kontor och restauranger. För att leverera detta ställs höga krav på dig i rollen som driftchef. Du rapporterar löpande direkt till biträdande IT-chef och har en plats i IT-enhetens inriktningsgrupp. Du förväntas fortlöpande ta fram förslag på och driva förbättrings- och utvecklingsarbeten som leder till att effektivisera teknik, arbetssätt och rutiner inom vår produktionsmiljö. Du har ett stort eget ansvar och ska samarbeta nära med övriga inom IT.  Du ska vara intresserad av och följa med i vad som händer både i koncernen och i omvärlden gällande ansvarsområdet för att kunna bidra på bästa sätt. Merparten av våra IT-drifttjänster sköts tillsammans med våra partners där Atea idag har ansvaret för leveransen i support och driftrelaterade frågor mot koncernen. I din roll ingår taktiska och operativa dialoger löpande med Atea och övriga leverantörer både i form av uppföljning men också i utvecklande syfte kring koncernens produktionsmiljö. Du har ett ansvar att säkerställa områden inom IT-drift som redundans, prestanda, dokumentation m.m. inom vår produktionssatta miljö tillsammans med våra leverantörer och vara kravställande till dessa. Du har också ett eget ansvar att ordentligt sätta dig in i koncernens miljöer och på så sätt få en övergripande förståelse över dessa.

Vi söker dig som:

  • Du har ett genuint intresse och mycket gedigen erfarenhet inom IT-drift förvärvad genom utbildning och relevant arbetslivserfarenhet.
  • Du är ordningsam, analytisk, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat och pragmatiskt synsätt på driftfrågor.
  • Du ser det som en utmaning att ständigt söka efter förbättringar och långsiktiga lösningar inom området och har en god samarbetsförmåga.
  • Du är kundorienterad, strukturerad, stresstålig, tydlig, saklig, intresserad av människor, öppen och prestigelös.
  • Du har förmåga att leda arbetsgrupper, kan sätta dig in i verksamheternas behov och har viljan att anta nya utmaningar. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden inom koncernen med resultatfokus.
  • Du har förmåga att ta fram utvecklingsplaner och strategier samt investeringsanalyser.
  • Du har förmåga att föra dialoger med intressenter i alla former från internt anställda till leverantörer i alla former.
  • Du använder och behärskar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder en roll i en av Sveriges mest framgångsrika restaurangkedja med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt och ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.