Sökes: Ansvarig Konstruktör, Älvsbyhus

Sista ansökningsdag: Ansök senast 25 mars 2018 

Älvsbyhus är Sveriges ledande trähustillverkare och har varit det under hela 2000-talet.
Sedan 1960 har vi levererat fler än 41 000 småhus till familjer i hela Norden. Älvsbyhus är ett familjeföretag i tredje generationen, som under årens lopp utvecklat en unik och effektiv produktion av kvalitativa hus till marknadens bästa pris. Produktionsanläggningarna finns i Älvsbyn, Vålberg, Bjärnum och Kauhajoki (Finland). Koncernen omsätter cirka 1.2 miljarder SEK och har drygt 300 medarbetare. Läs gärna mer på www.alvsbyhus.se

Vill du ha ett utvecklande arbete som ansvarig konstruktör hos Sveriges största småhustillverkare?

Som ansvarig konstruktör får du en bred och varierad tjänst där arbetsuppgifterna bland annat består av konstruktionsberäkningar, detaljprojektering, energiberäkningar, produktionsplanering, produktutveckling, geoteknik och omvärldsbevakning. Rollen innebär ett arbete där du tillämpar Sveriges, Norges och Finlands byggbestämmelser. Du arbetar självständigt och nära teknikchefen samt tillsammans med tio medarbetare på teknikavdelning och får här en gedigen introduktion i arbetet. Som ansvarig konstruktör har du en hel del interna kontakter inom koncernen. Din placering blir vid huvudkontoret i Älvsbyn eller annan ort enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har byggnads- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivs-erfarenhet som grund och gärna erfarenhet inom konstruktion. Du är byggtekniskt kunnig så att våra projekt lever upp till ställda krav. Vi arbetar i AutoCAD och diverse beräkningsprogram, så erfarenhet av AutoCAD är meriterande. Till din natur är du uthållig, strukturerad och resultatorienterad med ett serviceinriktat arbetssätt kombinerat med ett numeriskt analytisk sinne. Det är viktigt att du kan kommunicera i tal och skrift på svenska. Ett genuint intresse för byggtekniska frågor och att räkna tror vi såklart att du har som ansvarig konstruktör.

Vi erbjuder en tjänst i ett familjärt och solitt företag med lång tradition och historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner för detta. Vi erbjuder dig en roll med stor möjlighet till personlig utveckling i ett lönsamt företag. Blir du nyfiken på det du läser? Då kan Älvsbyhus vara ett smartare karriärval! Vi har satt upp ett mål om att fördubbla volymen av hus som vi säljer och tillverkar – Älvsbyhus x 2. Därför investerar vi nu i våra produktionsanläggningar. Fabriken i Älvsbyn har byggts ut med 500 kvadratmetrar och arbetet pågår för fullt för att utveckla och bygga framtidens än mer energieffektiva och attraktiva hus. Älvsbyhus bygger hem åt familjer!

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.