Sökes: VD, Duroc Rail AB

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Duroc Rail AB ingår i industrigruppen Duroc noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och har cirka 40 duktiga medarbetare. Duroc Rail levererar underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägs-operatörer. Företaget tillgodoser norra regionen av den svenska marknaden för järnvägshjul-underhåll med bland annat VTG, SweMaint AB och LKAB Malmtrafik i Kiruna AB som största kunder. Mer information finns på www.duroc.com/rail

Duroc Rail satsar på fortsatt tillväxt och söker en VD som ska ersätta Dan som efter elva år går vidare externt.

Som VD på Duroc Rail är du verksam på ett internationellt plan i den intressanta järnvägsbranschen.
I rollen som VD är du ytterst ansvarig för ledning och utveckling av den totala verksamheten. Som VD inom Duroc Group arbetar du självständigt i en proaktiv industrigrupp med höga ambitioner och stark tillväxt. Jobbet innebär ett ansvar för den strategiska planeringen, den operativa verksamheten samt det finansiella resultatet. Till din hjälp har du en mycket engagerad ledningsgrupp som består av produktionschef, teknisk chef och ekonomiansvarig. Uppdraget innebär ett proaktivt arbete för att driva förändrings-processer, utveckla nya marknader och förbättra kvalitet samt produktivitet. Branschen är föränderlig och ställer allt högre krav vilket innebär att arbetet med att utveckla verksamheten för att möta marknadens förutsättningar i ständig förändring ligger högt på agendan. Beslutsvägarna är korta och du rapporterar till Koncernchefen i Stockholm.

Vi söker dig som har teknisk akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som grund och gedigen erfarenhet från industrin. Du är en erfaren och coachande ledare som är van att leda via ledare. Med kunskap och engagemang driver du arbetet med att fortsätta utveckla en bra verksamhet för att bli bättre! Som person är du analytisk, kvalitetsmedveten och stabil med ett relationsskapande arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Vi förutsätter att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Det är meriterande med kunskaper i Lean. Du drivs av ett genuint intresse för verksamhets- och affärsutveckling samt av att leda och utveckla människor.

Vi erbjuder en roll i ett stabilt företag som bildades 1997 genom förvärv av SJ:s vagns-verkstad i Notviken. Du får möjlighet att fortsätta utveckla ett företag tillsammans med ett mycket engagerat team som arbetar i en spännande industrigrupp. Rätt person får möjlighet att göra skillnad i en företagsgrupp med kompetenta medarbetare med stort engagemang. Duroc Rail står för flexibilitet – stabilitet – trygghet.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.