Sökes: Marknadschef, Optimationskoncernen

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Optimation AB med dotterbolaget MBV Systems AB samarbetar i ett starkt kluster för att göra verkstad av de möjligheter som digitaliseringen erbjuder industrin. Optimation är ett specialistföretag som levererar lösningar och tjänster till processindustrin. Vi kombinerar processkunnande, reglerteknik och dynamisk simulering med vår förmåga att omsätta avancerad teori till praktiskt fungerande system.  Vårt mål är alltid att optimera kundernas tillverkningsprocess. MBV Systems – Measurement by Vision. MBV Systems är leverantör av kamerabaserade mätsystem för automatisering och processtyrning i krävande industrimiljöer. Lösningarna bygger på industrianpassad bildanalys i 2D- och 3D-teknik. Vi har kontor i Luleå, Piteå, Sundsvall samt Uppsala och våra uppdrag finns både i Sverige och utomlands. Läs gärna mer på optimation.se och mbvsystems.se

Optimationskoncernen expanderar och söker en affärsinriktad Marknadschef!

Som Marknadschef blir du en nyckelperson i den fortsatta affärsutvecklingen av koncernen.
Din uppgift innebär att bygga upp denna nya roll och självständigt ansvara för samt driva hela försäljningsprocessen både mot befintliga och presumtiva kunder i Sverige och internationellt. Kunderna finns främst inom mineral, järn, stål, energi, pappers- och massaindustrin. Arbetsuppgifterna är både av operativ och strategisk karaktär och innebär bland annat att vårda och utveckla befintliga kundrelationer och finna nya. Du bevakar marknaden, nätverkar, gör kundbesök, mässor, tecknar avtal, webb, erbjudandepaketering osv. Som Marknadschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Stationeringsort är valfri antingen i Luleå, Piteå eller Uppsala.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning gärna med teknisk inriktning som grund eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god erfarenhet av uppsökande och relationsbyggande försäljning samt har gärna verkat inom industrin och även internationellt. Som person är du självgående och initiativtagande med ett strukturerat och relationsskapande arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Du drivs av ett genuint intresse för att bygga och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer.

Vi erbjuder en nyckelroll i ett företag i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Du får ett stort eget ansvar i ett företag med god trivsel och familjär anda. Företagens grundläggande värderingar är stabilitet, ärlighet och gedigen kompetens. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning där vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund att söka tjänsten som Marknadschef.

Är du intresserad? För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult:
Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.