Sökes: Ekonomiansvarig, Arctic Falls AB

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Arctic Falls AB grundades 1985 och tillhandahåller testanläggningar och tjänster för vintertester av fordon, fordonskomponenter och däck. Vi har i dagsläget sju permanenta testanläggningar och omsätter 55 miljoner kronor. Vi sätter effektivitet, sekretess, säkerhet och service framför allt och vi jobbar med stort fokus på att säkerställa att våra kunder är nöjda. Läs gärna mer på www.arcticfalls.se

Vi söker en Ekonomiansvarig till Arctic Falls huvudkontor i Älvsbyn.

Som ekonomiansvarig får du en fantastisk möjlighet att aktivt bidra till Arctic Falls expansiva utveckling med fortsatta investeringar som ska leda till ytterligare tillväxt. Din uppgift blir att självständigt bygga upp denna nya roll och ansvara för hela det ekonomiska flödet för samtliga bolag i koncernen. I ett helhetsansvar för ekonomifunktionen ingår att kunna prioritera rätt, skapa struktur och att kontinuerligt arbeta med att initiera och driva förbättringsarbete. I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, bokslut, skatter, moms, deklarationer, rapportering, lön, projektredovisning, rådgivning osv. Arbetsuppgifter varierar och består av både kvalificerade uppgifter och vardagliga ekonomisysslor. Rollen innebär både interna kontakter och externt med kunder, myndigheter, revisorer mm. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet som grund samt god erfarenhet av ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från revision eller mindre företag samt av internationell handel. Till din natur är du stabil, strukturerad, har god numerisk analytisk förmåga och ett flexibelt sinne. Du uppskattar gott samarbete, är service-inriktad och har gott omdöme. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du är en fena på Excel. Ett genuint intresse för att arbeta med ekonomi och ständiga förbättringar tror vi såklart att du har. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder en nyckelroll i ett världsledande företag som verkar i internationell miljö där du får stor möjlighet att påverka ett stabilt företag i tillväxt. Arctic Falls fortsätter att investera och satsar för framtiden! Din arbetsplats blir i en modern och trevlig miljö i Älvsbyn.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.