Logotype_01D_SE_1000

Sökes: CTO, Leo´s Lekland.

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Leo´s Lekland är idag Nordens största Leklandskedja med över 40 inomhuslekland i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har skapat en mötesplats för familjer där de kan leka, hoppa och busa tillsammans, äta gott och umgås. Helt enkelt ha jättekul! Företaget är inne i en expansiv fas med målet att öppna 6-8 nya lekland varje år och som även inkluderar en etablering i Tyskland under 2018. När bolaget startade 2006 ville grundarna Joakim Gunler och Jonas Rönnqvist skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Att få barn att röra på sig är viktigare än någonsin tidigare – det visar exempelvis rapporter från WHO som pekar på att barn är alltför stillasittande nuförtiden. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet. Idag har Leo’s Lekland över 1 500 anställda och omsättningen beräknas till ca 700 MSEK nästa år.  Läs gärna mer på www.leoslekland.se

Affärsdriven och självgående CTO till Leo´s Leklands fortsatta tillväxt!

Du kommer som CTO, Chief Technology Officer, ha ett helhetsansvar för företagets befintliga digitala strategi och att bygga upp koncernens IT-verksamhet och skapa direkt kundnytta genom att digitalisera vår produkt. Du ansvarar för det strategiska tänkandet som bidrar till IT:s affärsnytta för koncernen samt all planering av drift, support och underhåll. Inom ditt ansvarsområde ligger att leda den tekniska utvecklingen av IT-plattformen med fokus på områden som arkitektur, infrastruktur och säkerhet. Du ansvarar också för IT:s funktioner i samband med etablering av nya lekland samt ombyggnation av befintliga. Dina arbetsuppgifter löser du i nära samarbete med ledningsgrupp, leverantörer och våra partners samt IT-funktionens egna medarbetare. Du säkerställer att verksamheten får en högkvalitativ leverans i den tekniska plattform som IT-funktionen levererar och ansvarar för att budget och tidsramar följs. I och med att du har ett operativt och övergripande ansvar för funktionen är det viktigt att prioritera rätt samt att kontinuerligt arbeta med strategisk teknikutveckling. I rollen som CTO ingår även omvärldsbevakning, avtalsfrågor, beställningar och att ta fram underlag för investeringar, utvecklingsplaner, strategier för olika projekt. Du har personal- och budgetansvar, rapporterar till VD och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning och mycket gedigen erfarenhet inom IT från konsultverksamhet och eller någon liknade linjebefattning. Givetvis har du bred förståelse inom IT-infrastruktur, arkitektur, nät & kommunikation, säkerhet m.m. Du har lång erfarenhet av ledande roller som chef eller projektledare och väl dokumenterad beställarkompetens. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av snabbt växande företag där kundnytta och affären ständigt är i fokus och varit verksam i flera länder. Vi ser gärna att du erfarenhet av upphandling och olika betalning- och kassasystem. Till din natur är du prestationsorienterad, självgående, strukturerad och van vid att driva och leda utvecklingsarbete. Du har gott omdöme, är samarbetsinriktad och prestigelös samt har ett affärsmässigt sinne. Vi utgår ifrån att din drivkraft bottnar i ett genuint intresse för IT, teknisk utveckling och att skapa tillväxt!

Vi erbjuder en nyckelroll som är varierande med stor frihet och eget ansvar i ett företag med kraftig tillväxt på flera nya marknader. Du blir en del i en arbetsplats som präglas av lojalitet, engagemang, omtanke och samarbete! Är du redo för en spännande utmaning i ett mycket expansivt bolag? Då tror vi att du kommer att trivas på Leo´s Leklands huvudkontor i Luleå!

Är du intresserad? För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult:

Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.