lkab

 

 

 

 

Sökes: Anrikningschef till LKAB i Kiruna!

Sista ansökningsdag: 7 november 2017

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. Läs gärna vidare på www.lkab.com

Till LKAB i Kiruna söker vi en anrikningschef!

Som sektionschef söker vi en trygg ledare med uppgift att upprätta, prioritera, förankra, kommunicera och följa upp verksamhetens mål. En ledare som entusiasmerar och utvecklar sina medarbetare för att nå goda resultat. Sektionschefen har det övergripande ansvaret för den totala verksamheten vid anrikningsverken i Kiruna, vilket bland annat innebär att du tillsammans med dina medarbetare säkerställer produktionsplaner och kvalitetsåtaganden inom satta budgetramar. Sektionen består av sex direktrapporterande produktionschefer och fyra ingenjörer samt cirka 90 medarbetare. Som sektionschef ingår du i malmförädlingens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen. Ett annat prioriterat fokusområde är miljö- och arbetsmiljöarbetet som ständigt måste utvecklas för att ge medarbetarna trygga och säkra arbetsplatser.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskole eller universitetsnivå med erfarenhet från industrin där du också har erfarenhet av att leda och utveckla personal. Alternativt att du har lång erfarenhet från en likvärdig processindustri kombinerat med ledarskap. Den person vi ser som vår nästa sektionschef är en engagerad och drivande ledare, som med sin närvaro i verksamheten blir en förebild för de övriga i sektionen. Du har god kommunikativ förmåga, gillar människor och är trygg i rollen som ledare. Engagemang, nytänkande och ansvar är viktiga ledord för dig i ditt arbete.

LKAB eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning. För oss är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna. Vi ser därför fram emot en ny medarbetare som kan bidra till att utveckla verksamheten och vi är öppna för de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder en ledarroll i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Befattningen är organisatoriskt underställd avdelningschefen för Produktion Förädling Kiruna, Jan Carlsten. För mer information om befattningen kontakta Jan Carlsten tel. 0980-727 24.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.