Liko_PMS_46mm png

 

 

 

 

Sökes: Ekonomichef till Liko AB

Sista ansökningsdag: 9 oktober 2017

Hill-Rom Liko är ett världsledande medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför personlyftar, lyftselar och andra tillbehör. Våra produkter används för att lyfta och förflytta rörelsehindrade personer vid äldreboenden, specialskolor, sjukhus och i hem över hela världen. Hill-Rom Liko ingår i den internationella medicinteknikkoncernen Hill-Rom som finns i närmare 80 länder och har dryga 10 000 medarbetare. Vid vårt kontor i Alvik utanför Luleå, som är ett globalt kunskapscenter för lyft och förflyttning av patienter, är vi närmare 120 medarbetare. I Sverige omsätter vi 500 MSEK och är cirka 160 anställda inom Liko AB. Läs gärna mer på www.hill-rom.se.

”Varje dag förbättrar vi livet för patienter och deras vårdgivare runtom i världen”

Vi söker en Ekonomichef till Liko AB i Luleå, Alvik.

Som ekonomichef har du ansvaret att initiera, driva och utveckla det operativa och strategiska ekonomiarbetet för Liko. Du leder arbetet tillsammans med fem medarbetare på avdelningen. I ett helhetsansvar för ekonomifunktionen ingår att kunna prioritera rätt och att kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar och processutveckling. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för månads- och årsbokslut, årsredovisning, internkontroller, rapportering, deklarationer, anläggningsregister osv. Rollen innebär kontakter externt med revisorer, banker, myndigheter, skattekonsulter och internt med kollegor runt om i världen samt vara en kunskapsresurs för chefer i organisationen. Du rapporterar till Accounting Director i Frankrike och ingår i företagets ledningsgrupp i Luleå.

Vi söker dig som är civilekonom gärna med inriktning redovisning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som grund samt en gedigen erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, internationella sammanhang och arbete i ledningsgrupp. Till din natur är du initiativtagande, självgående med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med goda ledaregenskaper. Du har en förmåga att utveckla och motivera dina arbetskollegor och är van att initiera och driva utvecklingsarbete. Du motiveras av utmaningar och trivs i en miljö med högt tempo och energi. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du behärskar Excel galant. Ett genuint intresse för ekonomi och ständiga förbättringar tror vi är din drivkraft. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder en ledarroll i ett världsledande företag i internationell miljö med hög förändringstakt där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Din arbetsplats blir i modern och fin miljö i Alvik utanför Luleå.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.