max

 

 

 

 

Sökes: CTO till MAX Burgers AB

Sista ansökningsdag: 30 september 2017

Max Burgers AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största hamburgerkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. Vi driver 106 restauranger i Sverige, fyra i Norge samt en i Polen. Dessutom finns ytterligare sju restauranger i Sverige, tre i Dubai och Abu Dhabi, två i Danmark samt en i Egypten genom franchise. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se.

Max Burgers fortsätter att expandera och söker en CTO till huvudkontoret i Luleå!

Som CTO inom IT-enheten leder du Max tekniska IT utveckling för koncernen och har ett ansvar för vår tekniska IT plattform med fokus på områden som arkitektur, infrastruktur och säkerhet. Du ansvarar också för IT:s funktioner inom nyetablering och ombyggnation av våra egna restauranger runt om i världen. Du löser dina arbetsuppgifter i nära samarbete med leverantörer, partners samt IT-enhetens egna resurser. Du säkerställer att Max verksamhet får en högkvalitativ leverans i den tekniska plattform som IT-enheten levererar och ansvarar för att säkra ekonomi, tid, kvalité och leverans löpande. I och med att du har ett övergripande och operativt ansvar för funktionen är det viktigt att prioritera rätt samt att kontinuerligt arbeta med process- och strategisk teknik utveckling.

I rollen som CTO ingår även omvärldsbevakning, avtalsfrågor, upphandling, beställningar och att ta fram underlag för budget, investeringar, utvecklingsplaner, strategier samt följa upp kostnadsbilden för projekten. Du arbetar nära och rapporterar till CIO samt igår i IT-enhetens inriktningsgrupp.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning och mycket gedigen erfarenhet inom IT teknik samt bred förståelse inom IT-infrastruktur, arkitektur, nät & kommunikation, virtuella miljöer, AD m.m. Vi ser att du har god ledarerfarenhet inom IT gärna från någon större organisation. Till din natur är du resultatinriktad, strukturerad, analytisk, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat samt pragmatiskt synsätt på leveransen av IT. Dina ledaregenskaper är mycket goda och du har stor egen drivkraft samt är samarbetsinriktad och prestigelös. Personlig mognad och ett genuint intresse för IT och teknisk utveckling samt ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder en ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Johnny Bröms, CIO, Max Burgers AB, tel. 070-59 110 59.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.