lakarjouren_ref

 

 

 

 

Sökes: Ekonomichef till Läkarjouren AB

Sista ansökningsdag: 9 september 2017

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor. Ända sedan starten 1989 har vi bedrivit verksamheten utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå, är verksamma i hela Sverige samt i Norge via vårt dotterbolag Narco Polo.

Läkarjouren i Norrland AB söker en ekonomichef till Luleå.

Som ekonomichef erbjuds du möjlighet att bidra till Läkarjourens fortsatta utveckling och tillväxt.
Du ansvarar för att leda och utveckla ekonomiavdelningen tillsammans med två medarbetare. I ett helhetsansvar för ekonomifunktionen ingår att kunna prioritera rätt och att kontinuerligt arbeta med process- och affärsutveckling. Du ansvarar också för månads- och årsbokslut, årsredovisning, budget, prognoser, rapportering, lön osv. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har civilekonomexamen gärna inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som grund samt en gedigen erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap samt norsk redovisning och lagstiftning. Till din natur är du stabil, analytisk och initiativtagande med ett affärsmässigt sinne. Du uppskattar gott samarbete, är serviceinriktad och van vid att driva utvecklingsarbete. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du är en fena på Excel. Ett genuint intresse för att analysera siffror och ekonomi tror vi såklart att du har.

Vi erbjuder en nyckelroll i ett stabilt familjeägt och värderingsstyrt företag i tillväxt.

Läs mer om Läkarjouren på lakarjouren.se.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.