duroc_lc_logo_1rad_svart_office

 

Sökes: Produktionschef, Duroc Laser Coating AB i Luleå

Sista ansökningsdag: 19 augusti 2017

Duroc Laser Coating AB som ingår i industrigruppen Duroc är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Företaget är Sveriges ledande inom laserytbehandling och driver aktivt utvecklingen framåt. Duroc Laser Coating erbjuder sina kunder en skräddarsydd laserpåsvetsning av slitageutsatta komponentytor. Utsatta ytor förbättras vilket leder till en ökad livslängd. Våra kunder finns främst inom svensk process- och tillverkningsindustri. Mer information finns på duroc.com/lasercoating

Duroc Laser Coating AB satsar på tillväxt och söker en Produktionschef!

Som Produktionschef på Duroc Laser Coating blir du en nyckelperson i företaget med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Rollen innebär att samordna, leda och utveckla det dagliga produktionsarbetet tillsammans med sex operatörer. Du arbetar hela tiden i nära samarbete med en teknisk chef och produktionsberedare där ditt ansvar blir att se till att produktionen fungerar och att produkterna levereras i tid. Du deltar i förbättringsprojekt och har en löpande kontakt med externa kunder och leverantörer i frågor som gäller produktion och leverans. Arbetsuppgifterna är varierande och till sin karaktär både administrativa, operativa och strategiska. Som Produktionschef rapporterar du direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin. Erfarenhet av arbetsledning, svetsning och laserteknik är meriterande. Som person är du självgående, lojal och strukturerad med ett affärsmässigt sinne. Du uppskattar att leda, samarbeta och är serviceinriktad. Du har även förmågan att ta egna initiativ och är samtidigt ansvarstagande. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du drivs av ett genuint intresse för teknik och problemlösning.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med högt teknikinnehåll i ett litet företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo i en spännande industrigrupp.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.