A¦êlvsbyhus_Logo_Bla¦è

 

 

 

Sökes: IT-chef, Älvsbyhus koncernen

Sista ansökningsdag: Ansök snarast, urval sker löpande 

Älvsbyhus är Sveriges ledande trähustillverkare och har varit det under hela 2000-talet.
Sedan 1960 har vi levererat fler än 40 000 småhus till familjer i hela Norden. Älvsbyhus är ett familjeföretag i tredje generationen, som under årens lopp utvecklat en unik och effektiv produktion av kvalitativa hus till marknadens bästa pris. Produktionsanläggningarna finns i Älvsbyn, Vålberg, Bjärnum och Kauhajoki (Finland). Koncernen omsätter cirka 1.2 miljarder SEK och har drygt 300 medarbetare. Läs gärna mer på www.alvsbyhus.se

Till Älvsbyhus fortsatta tillväxt söker vi IT-chef till huvudkontoret i Älvsbyn!

Som IT-chef på Älvsbyhus kommer du att ha ett helhetsgrepp om företagets interna IT-arbete och kommer att ansvara för all drift och vidareutveckling inom IT-området. Du kommer att prioritera och styra IT-verksamheten med riktlinjer från ledningen och se till att IT inom Älvsbyhus gör så stor affärsnytta som möjligt. IT-avdelningen på Älvsbyhus består av IT-chef, IT-tekniker och ett antal partners. Tjänsten som IT-chef innebär stor frihet och eget ansvar. Du har goda möjligheter att påverka såväl teknik som verksamhet inom IT-området. Vidare kommer du att få ett mycket varierande arbete där du ständigt ställs inför nya utmaningar. IT-chef rapporterar till VD.

Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden:

 • Strategisk planering
 • Ansvarar för planering av drift och underhåll av serverparken och nätverksstruktur (servrar, både fysiska och virtuella, i huvudsak Windows samt flera olika interna nätverk)
 • Ansvara för nätverk och säkerhet, arkivering och dokumenthantering
 • Beställa hård- och mjukvara
 • Inköpsansvar, upphandling av kopieringsmaskiner, fast telefoni, växelfunktion och samtlig IT utrustning
 • Förbättra och underhålla IT-kommunikation med alla koncernens produktionsanläggningar
 • Utbildningsansvarig för koncernens användare
 • Arbetsledning
 • Projektledning
 • Upphandling
 • Leda partners/konsulter

Vi söker dig som har:

 • Mångårig arbetslivserfarenhet inom IT
 • Relevant utbildning inom IT-området
 • Övergripande erfarenhet av certifiering inom serverteknik och certifiering MCSA eller MCSE
 • Erfarenhet av backup och nätverksövervakning
 • Beställarkompetens
 • Goda kunskaper om Windows och Linux, både på klient- och serversidan
 • Erfarenhet av IT-säkerhet och komplexa IT- lösningar
 • B-körkort
 • Erfarenhet från tillverkande företag

Du har ett gediget intresse för drift och IT och förmågan att sätta tydliga realistiska mål, fatta beslut och följa upp resultat. Du är prestigelös, självgående, kommunikativ och utåtriktad. Du jobbar med förbättringar, är idérik, drivande med vilja och förmåga att leda och utveckla.

Vi erbjuder dig att utvecklas i en nyckelroll i ett familjärt och solitt företag med lång tradition och historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner för detta. Känner du igen dig själv i det du just läst, då kan Älvsbyhus vare ett smart karriärval! Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.