max

 

 

 

 

Sökes: Koncernredovisningschef till MAX Hamburgerrestauranger AB

Sista ansökningsdag: 30 april 2017

Max Hamburgerrestauranger AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på tre miljarder kronor och är med drygt 4.500 anställda Sveriges näst största hamburgerkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. Vi driver 103 restauranger i Sverige, fyra restauranger i Norge och två i Danmark. Dessutom finns tre restauranger i Dubai och Abu Dhabi genom franchise. Ytterligare länder startas 2017. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se.

Max AB expanderar och söker en Koncernredovisningschef till Luleå!

Som Koncernredovisningschef erbjuds du möjlighet att utforma ditt arbete och bidra till MAX fortsatta utveckling. Du rapporter till Vice VD och ingår i huvudkontorets ledningsgrupp.
Som Koncernredovisningschef ansvarar du för att samordna, leda och utveckla ekonomiavdelningens arbete där sju medarbetare ingår. I och med att du har ett övergripande och operativt ansvar för ekonomifunktionen är det viktigt att prioritera rätt samt att kontinuerligt arbeta med process- och verksamhetsutveckling. I rollen som Koncernredovisningschef ingår ansvar för löpande redovisning, skatter, rapportering, bokslut, koncernredovisning, deklarationer, årsredovisning, försäkringar, anläggningar osv.

Vi söker dig som har civilekonomexamen inom redovisning/revision och gedigen erfarenhet inom kvalificerat ekonomiarbete – gärna redovisning eller revision. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större organisationer och erfarenhet av att leda personal. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad, stabil, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat synsätt. Dina ledaregenskaper är goda och du har stor egen drivkraft samt är självgående och tydlig. Ett genuint intresse för ekonomi och ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder en ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.