ifklulea-147

 

 

 

 

Sökes: Försäljningschef, IFK Luleå

Sista ansökningsdag: 21 februari 2017

IFK Luleå är en anrik klubb, Sveriges näst äldsta kamratförening. Med tradition, historik och kärlek till sporten inleder vi resan mot en intressant framtid med nya förutsättningar för IFK Luleå. Vill Du följa med och skapa ny historia? Läs gärna mer på www.ifklulea.se

IFK Luleå är i en spännande ny fas och söker en självgående Försäljningschef!

Som Försäljningschef erbjuds du en nyckelroll i en organisation i förändring med stor möjlighet att påverka IFK Luleås framtida utveckling. I rollen som Försäljningschef har du ansvaret för och driver hela säljprocessen från början till slut. Arbetsuppgifterna är både av operativ och strategisk karaktär och innebär bland annat att vårda och utveckla befintliga kundrelationer och finna nya. Du bevakar marknaden, nätverkar, gör kundbesök, mässor, tecknar avtal, utformar sponsorpaket osv. Som Försäljningschef ingår du i ledningen och är föredragande i styrelsen. Arbetsområdet är hela Norrbotten men med tyngdpunkt på fyrkantenområdet.

Vi söker dig som har god erfarenhet av uppsökande och relationsbyggande försäljning.
Det är meriterande om du har ett väletablerat personligt kontaktnät i Luleå och Norrbotten.
Som person är du initiativtagande, prestationsorienterad, serviceinriktad och lojal med ett relationsskapande arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska. Du drivs av ett genuint intresse för idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet.

Vi erbjuder en omväxlande och utmanande roll samt en spännande resa! Du får möjlighet att arbeta för en samhällsaktör som tar ansvar för barn och ungdomars utbildning, både som idrottare och som människor, och med tydliga mål avseende integration av nya svenskar där fotboll som sport passar utmärkt som gemensam aktivitet. Du får vara med i vår fortsatta utveckling av seniorverksamheten där ditt arbete kommer att skapa förutsättningar för att IFK Luleå på sikt ska kunna etablera sig inom svensk elitfotboll.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Daniel Kalén, sportchef, IFK Luleå, tel. 070-201 85 98.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.