A¦êlvsbyhus_Logo_Bla¦è

 

 

 

Sökes: Ekonomichef, Älvsbyhus AB

Sista ansökningsdag: 20 mars 2017

Älvsbyhus är Sveriges ledande trähustillverkare och har varit det under hela 2000-talet.
Sedan 1960 har vi levererat fler än 40 000 småhus till familjer i hela Norden. Älvsbyhus är ett familjeföretag i tredje generationen, som under årens lopp utvecklat en unik och effektiv produktion av kvalitativa hus till marknadens bästa pris. Produktionsanläggningarna finns i Älvsbyn, Vålberg, Bjärnum och Kauhajoki (Finland). Koncernen omsätter cirka 1.2 miljarder SEK och har drygt 300 medarbetare. Läs gärna mer på www.alvsbyhus.se

Till Älvsbyhus fortsatta tillväxt söker vi Ekonomichef till huvudkontoret i Älvsbyn!

Som Ekonomichef har du det övergripande ansvaret att samordna, leda och utveckla det operativa och strategiska ekonomiarbetet för koncernen. Du leder arbetet med sju medarbetare på din avdelning där även IT och lön ingår.
Du ansvarar för koncernredovisning, bokslut, resultatrapportering, finansförvaltning och kontinuerlig process-utveckling. Rollen innebär interna kontakter i de nordiska länderna samt externt med myndigheter, revisorer mm.
Du arbetar nära VD med ekonomiska analyser av resultat, kostnader, investeringar och nyckeltal samt är ett pedagogiskt bollplank till organisationen kring dessa frågor. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen samt är föredragande i styrelsen.

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet som grund samt gedigen erfarenhet inom kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större organisationer och erfarenhet av att leda personal. Goda kunskaper inom koncernredovisning är meriterande. Till din natur är du stabil, analytisk och strukturerad med ett samarbetsinriktat arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Dina ledaregenskaper är goda och du har stor egen drivkraft samt är uthållig, självgående och tydlig. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska. Ett genuint intresse för ekonomi och ledarskap samt målet att nå ständiga förbättringar tror vi också att du har.

Vi erbjuder en nyckelroll roll i ett familjärt och solitt företag med lång tradition och historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner för detta.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.