logga

 

 

 

Sökes: Finance Manager, Pon Mining AB

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Pon Equipment AB med affärsområde Pon Mining International svarar för all försäljning och service för Caterpillars produkter för gruvbrytning ovan och under jord. Våra kunder finns representerade i hela Skandinavien med tungpunkt på Malmfälten. Vi jobbar för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, där vi utgår från kundens verksamhet för att på bästa sätt skapa kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för branschen med fokus på en kundanpassad totallösning. Genom hög kompetens, stort ansvarstagande och engagemang skapar vi ett tydligt mervärde för våra kunder – We take care of it! Pon Mining har ca 135 anställda. Läs gärna mer på www.pon-cat.com

Currently we are recruiting a Finance Manager Mining International.

As Finance Manager for Pon Mining you will be based in the fresh and modern headquarters in Boden but the position also involves international travelling. The primary scope of the permanent role is the responsibility of formulating and realization of the strategic and tactical financial policies of Pon Mining. Overseeing structures for an effective planning and control of the business processes will be expected. In addition, the role also has responsibility of the financial administrative policy and management of service level agreements with the Financial Shared Service Centre. In the role you will interact with a wide range of internal and external stakeholders in Sweden, Norway and the Netherlands (Group HQ). You will collaborate closely with colleagues in Pon and are expected to drive the analysis, development and optimization of Pon Mining’s financials. The position plays a key role in offering an unbiased and independent perspective of the business. As Finance Manager you will be responsible for the P&L, balance sheet, budget, forecast, KPIs and Risk Management for Pon Mining International.

We are looking for a candidate with a Master´s degree in Finance, Business Administration or Economics along with at least five years of experience at CFO or equivalent level, preferably within a larger corporate structure involving sub-divisions. This role requires a proven track-record of accounting and finance experience, fluency in both Swedish and English and a strong relationship builder. You are an ambitious individual, who will lead further development of the Swedish finance organization. We are looking for a candidate with a strong analytical skills that is result focused, has integrity and is used to work in a fast-paced environment. A genuine motivation and interest for analysis and numbers is essential.

We offer a role in a company with an international culture that operates at a fast pace and opportunity to work with a world-leading brand – Caterpillar!

For any additional information, you are very welcome to contact:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.