max

 

 

 

 

Sökes: Business Controller med inriktning inköp till MAX Hamburgerrestauranger AB

Sista ansökningsdag: 6 november 2016

Max Hamburgerrestauranger AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på nästan tre miljarder kronor och är med drygt 4000 anställda Sveriges näst största hamburgerkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. Vi driver drygt 100 restauranger i Sverige och fyra restauranger i Norge. Dessutom finns fyra i Sverige, två i Danmark och tre restauranger i Dubai och Abu Dhabi genom franchise. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

Till Max fortsatta expansion söker vi en Business Controller med inriktning inköp till huvudkontor i Luleå!

Som Business Controller erbjuds du möjlighet att påverka och utforma en ny roll vid uppstarten av ett nytt controllingteam där fyra medarbetare ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir inom controlling med inriktning inköp och även försäljning och bemanning. Inom området inköp har du en viktig roll att koordinera kampanjer i nära samarbete med produktgruppen. Att säkerställa framtagning av rätt råvara, till rätt pris, i rätt kvalitet och rätt tid. I tjänsten ingår även ansvar att analysera och optimera restaurangernas driftkostnader. Du stödjer din region med analyser av försäljning, kostnader och viktiga nyckeltal samt är ett pedagogiskt bollplank till cheferna kring detta. BI-verktyget Insikt är ditt huvudsakliga analysverktyg och du blir en super-user för verktyget som du även får utveckla vidare.

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller civilingenjör industriell ekonomi eller liknande som grundutbildning. Du har god erfarenhet inom affärscontrolling med inriktning analys och kalkylering. Det är meriterande med kännedom och intresse för området inköp/logistik. Till din natur är du stabil och strukturerad samt har stor egen drivkraft och god analytisk förmåga. Du har ett intresse för att förstå affären och kan stötta driften med bra analyser och tydliga presentationer. Vi förutsätter att du är en fena på excel. Då rollen innebär många kontakter både internt och externt med leverantörer och grossister så krävs det att du har lätt att knyta kontakter samt har god samarbetsförmåga. Du kommer trivas hos oss om du är en driven och självgående problemlösare.

Vi erbjuder en roll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt. Företaget har en ung och framåt företagskultur med högt tempot samt goda utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.