duroc_lc_logo_1rad_svart_office

 

Sökes: Teknisk chef, Duroc Laser Coating AB i Luleå

Sista ansökningsdag: 26 september 2016

Duroc Laser Coating AB ingår i industrigruppen Duroc noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Företaget är Sveriges ledande inom laserytbehandling och driver den fortsatta utvecklingen framåt. Duroc Laser Coating erbjuder sina kunder skräddarsydd laserpåsvetsning av slitageutsatta ytor på komponenter. Utsatta ytor förbättras vilket leder till en ökad livslängd på den laserpåsvetsade komponenten. Kunderna finns främst inom svensk process- och tillverkningsindustri. Mer information finns på www.duroc.com/lasercoating

Duroc Laser Coating AB satsar på tillväxt och söker Teknisk chef!

Som Teknisk chef på Duroc Laser Coating blir du en nyckelperson i företaget med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Rollen innebär framtagning, utveckling och säkerställande av laserpåsvetsningsprocesser där materialteknik spelar en central roll. Du driver förbättringsprojekt i nära samarbete med produktionschefen, produktionen och kunderna. I arbetet tar du både ett tekniskt ansvar för produktionsutrustningen och ansvarar för kvalitetssystemet. Att vara ett tekniskt stöd till försäljningsavdelningen är också en central uppgift. Arbetsuppgifterna är varierande och till sin karaktär både operativa och strategiska. Som Teknisk chef rapporterar du direkt till VD.

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från industrin. Kunskaper i materialteknik, svetsning och laserteknik är meriterande. Som person är du självgående och lojal med ett strukturerat arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Du uppskattar att samarbeta, leda projekt och är serviceinriktad. Du har även förmågan att ta egna initiativ och är samtidigt ansvarstagande. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du drivs av ett genuint intresse för teknik och problemlösning.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med högt teknikinnehåll i ett företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo i en spännande industrigrupp.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Martin Persson, VD, Duroc Laser Coating AB, tel. 070-239 31 03.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.