sspsweden_mark_tag_colour

 

 

 

 

Sökes: Chef, O´Learys & Skafferiet på Luleå Airport

Sista ansökningsdag: 17 oktober 2016

SSP är det ledande restaurangföretaget i världen inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferens-center, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. SSP har en mycket bred portfölj av egna och franchisade varumärken. Ett av dem är O’Learys. Läs gärna mer på www.ssp.se

Chef till O´Learys & Skafferiet på Luleå Airport!

Som Chef på O’Learys & Skafferiet erbjuds du ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Din utmaning består i att driva våra enheter O’Learys & Skafferiet samt cateringavdelningar på Luleå Airport i enlighet med företagets mål och enheternas koncept.

Rollen innebär att arbeta aktivt för att skapa en god försäljningsutveckling på ditt ansvarsområde genom att få våra gäster nöjda. Dina arbetsuppgifter handlar därför om att hålla våra produkters kvalitet på hög nivå och ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du har resultatansvar för enheten. Du rapporterar till Driftchefen Norr och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.

Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster, har höga krav på kvalitet, stort intresse för service och trivs med att coacha personalen. Du är trygg i ditt ledarskap och har en god organisatorisk förmåga. Som person är du lösningsorienterad, handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du drivs av att arbeta mot satta mål, både ekonomiska och kvalitativa. Vi vill att du har god erfarenhet från arbetsledning och har arbetat med försäljning och service. Har du dessutom jobbat med konceptstyrda enheter tidigare är det ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska förutsätter vi att du har.

Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar och helger

Vi erbjuder en fast anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.