duroc_rail_svart_1rad

Sökes: Produktionsteknisk chef, Duroc Rail AB

Sista ansökningsdag: 19 september 2016

Duroc Rail AB ingår i industrigruppen Duroc noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och har cirka 40 anställda. Duroc Rail levererar underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägs-operatörer. Företaget tillgodoser norra regionen av den svenska marknaden för järnvägshjulunderhåll med bland annat VTG, SweMaint AB och LKAB Malmtrafik i Kiruna AB som största kunder. Mer information finns på www.duroc.com/rail

Duroc Rail AB satsar på fortsatt tillväxt och söker Produktionsteknisk chef!

Som Produktionsteknisk chef på Duroc Rail är du verksam på ett internationellt plan i den intressanta järnvägsbranschen.

Rollen innebär att driva förebyggande och ständigt förbättringsarbete. Arbetet berör såväl processteknik, kvalitetsarbete samt uppföljning och implementering. Standardisering av processer och arbetsmoment hos operatörerna samt implementering av standardiserade arbetsmetoder är också centrala arbetsuppgifter. Styrning av förebyggande underhåll, IT-samordning, programmering och felsökning av styrsystem samt enklare CAD konstruktioner ingår också i tjänsten. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara rent operativt men även administrativt och strategiskt. Som Produktionsteknisk chef ingår du i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som har minst teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från industrin. Som person är du självgående och stabil med ett strukturerat arbetssätt kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Du uppskattar att samarbeta, leda projekt och är serviceinriktad. Du har även förmågan att ta egna initiativ och är samtidigt ansvarstagande. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska. En merit är kunskaper i LEAN och CAD och du drivs av ett genuint intresse för teknisk utveckling och problemlösning.

Vi erbjuder en fast anställning i ett företag i tillväxt med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo i en spännande industrigrupp.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.