one_logo_sve_lappland

Sökes: VD till Lapplands Elnät AB

Sista ansökningsdag: 29 maj 2016

Lapplands Elnät i Jokkmokk AB ägs av ONE Nordic AB och Lapplands Eltjänst AB med fokus på drift- och underhållstjänster samt lokalnätsprojekt i norra Sverige. Huvudetableringen är i Jokkmokk och har 20 medarbetare med en omsättning på 50 miljoner SEK. ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. ONE Nordic har 1 100 medarbetare och omsätter ca 2,3 miljarder SEK. Läs gärna mer på www.lapplandselnat.se.

Till Lapplands Elnäts fortsatta tillväxt söker vi en operativ VD

Som VD blir din roll att samordna, leda och utveckla verksamheten. Målet är att expandera och skapa upp till 25 nya arbetstillfällen i Norrbotten de närmaste åren. Ambitionen är att utveckla befintlig verksamhet inom lokalnätsprojekt och även att expandera inom drift- och underhållstjänster. Du har ett helhetsansvar för personal, projekt och kunder med fokus på hållbar utveckling samt en ekonomi i balans. Du bör vara på plats i Jokkmokk minst tre dagar per vecka.

Vi söker dig som har ekonomisk och/eller teknisk utbildning och god erfarenhet från projektverksamhet i teknisk miljö. Du har god erfarenhet från ledande position i tjänsteproducerande företag. Det är meriterande med erfarenhet från energitekniskt område eller annan teknisk bakgrund. Du är affärsmässig, tydlig med ett strukturerat arbetssätt och förmåga till helhetsperspektiv. Dina ledaregenskaper är goda och du är van att analysera ekonomi samt leda större projekt på ett professionellt sätt. Du har även god problemlösningsförmåga, är prestationsorienterad och ett genuint intresse för teknik.

Vi erbjuder en omväxlande roll i ett företag med gediget kunnande i branschen, där du blir en nyckelperson för vår fortsatta utveckling och expansion i Norrbottensregionen. ONE Nordic är ett Karriärföretag! Utmärkelsen har vi förtjänat tack vare vårt arbete med vårt arbetsgivarvarumärke, vårt genuina engagemang i våra medarbetare och de unika karriärmöjligheter som vi erbjuder.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.