Smurfit Kappa logo

Sökes: Technical Services Representative, Smurfit Kappa Piteå

Sista ansökningsdag: Löpande urval 

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 520 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700 000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Kraftliner Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 45 000 anställda vid ca 360 produktionsenheter i 34 länder och med en omsättning på 8.1 miljarder Euro 2014. Läs gärna mer på www.smurfitkappa.se

Vi söker en Technical Services Representative till Smurfit Kappa Piteå!

Som Technisk service innebär det att initiera projekt för produktanpassning, genomföra provkörningar hos kunder, avrapportera och analysera teknisk information till berörda intressenter. I uppdraget ingår även att administrera reklamationer och göra reklamationsutredningar.
Teknisk service funktionen svarar för teknisk service för Smurfit Kappa Piteås räkning på alla marknader som Smurfit Kappa verkar på. Teknisk service svarar för alla produkter som Smurfit Kappas säljkontor för Skandinavien och Ryssland levererar till egna och externa kunder inom de aktuella marknaderna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • svara för servicen till de Skandinaviska kunderna
  • resor till kunder med kort varsel
  • reklamationshantering
  • hantering av administration kopplad till de IT-verktyg som används
  • hantering av certifikat
  • deltagande vid provkörningar både hos kund och hos oss

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning gärna kompletterad med kunskaper inom marknadsföring. Meriterande är kunskap inom massa/pappersteknik och/eller papperskonverteringsteknik. God förmåga att kommunicera både skriftligt och muntligt i svenska och engelska är ett krav. Kunskap i något annat större västeuropeiskt språk är meriterande. Eftersom Smurfit Kappa är en internationell koncern är erfarenhet av internationella kundkontakter och förhandlingsvana önskvärt.
Vi ser att du är lyhörd för kunders behov och önskemål, samtidigt som du kan framföra vad som är realistiskt möjligt. Vidare har du god förmåga att vara kundens röst till de producerande enheterna, samtidigt som du är de producerande enheternas röst hos kunderna. Du sporras av problemlösning och att optimera affären för kund och produktionsenhet. Du är en flexibel person med möjlighet att snabbt ställa om den egna planeringen utan att tappa mera långsiktig struktur och fokus.
Jobbet är på heltid och dagtid med tillträde augusti 2016.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och välkomnar alla sökande med relevant kompetens.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

För mer information kontakta Erik Tollander, Technical Services Director, tel 0911-971 38.
Fackliga kontaktpersoner är Jens Renberg Sveriges Ingenjörer, tel 070-609 06 46, Linda Albiin Unionen, tel 070- 224 36 33, Patrik Johansson Ledarna, tel 070-637 46 71.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.