Smurfit Kappa logo

Sökes: International Graduate Programme, Smurfit Kappa

Sista ansökningsdag: 15 maj 2016

Smurfit Kappa är en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 45 000 anställda vid ca 370 produktionsenheter i 34 länder och med en omsättning på 8.1 miljarder Euro 2015. Läs gärna mer på www.smurfitkappa.com.

Är du beredd att anta en personlig utmaning med ambition och potential att bli en framtida ledare?

Mer info om programmet, se filmen: https://www.youtube.com/watch?v=RfQNA4yZIH0

Vi söker till Smurfit Kappa, Paper Division, internationella traineeprogram dig som är nyexaminerad, begåvad och ambitiös civilingenjör inom el, maskin, kemi eller processteknik. Du ska tala flytande engelska och minst ett annat europeiskt språk. Du behöver även vara fullt mobil och ha ett starkt intresse av att arbeta inom processindustrin.

Programmet pågår under en tvåårsperiod med tre olika projekt i tre olika länder. Under programmet erbjuds en unik möjlighet att utveckla en mängd olika tekniska, chefs- och ledarskapsförmågor i en berikande multinationell miljö. Efter programmet ges möjligheter att fortsätta med en meningsfull och lovande karriär inom Smurfit Kappa. Start 5 september 2016.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan via graduates@smurfitkappa.com