Imtech_HR_48mm

Sökes: Filialchef till Imtech Elteknik AB

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Imtech Nordic, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Som en ledande aktör på den nordiska marknaden erbjuder vi en rad produkter och tjänster inom värme & sanitet, elteknik och ventilation under varumärket Imtech Nordic. Bolaget omsätter ca 7,8 miljarder kronor, har drygt 5 000 medarbetare och är etablerat på ett hundratal orter. Läs gärna mer på www.imtech.se.

Vi söker en Filialchef till Imtech Elteknik – Luleå!

Som Filialchef blir du budget- och resultatansvarig för filialen i Luleå. Imtech Elteknik utför industri, entreprenad- och serviceprojekt inom el, elteknik, data/telecom och säkerhet främst mot industrin, bygg- och fastighetsbolag, landsting och kommuner.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ditt team består av 60 kompetenta och självständiga medarbetare som består av projektledare, serviceledare, administratör, HR och elektriker.
  • Huvudfokuset i ditt arbete är personalledning och kundkontakter i Luleå med omnejd. Du är aktiv ute hos befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du bearbetar även nya och potentiella kunder/marknader.
  • Du följer noggrant upp att dina medarbetares projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan. Du kommer även att ansvara för egna projekt.
  • Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna på filialen är en annan viktig uppgift du har. I rollen ingår ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
  • Du ansvarar för att skapa strategiplaner och operativa/taktiska mål samt att följa upp dem kontinuerligt.

Vi söker dig som:

  • Antingen har haft en ledande roll inom elinstallationsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som filialchef i din karriär. Du kan även ha erfarenhet från branscher såsom industri, kraft, styr- och regler, bygg, säkerhet eller FM. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat.
  • Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.
  • Har du har kalkyl- och förhandlingsvana är det en fördel men inte ett krav.
  • Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper. Imtech arbetar i kalkylprogrammet Maxikod och i vårt egna projektledarprogram Imdoc.
  • Affärsmässig, serviceinriktad, lyhörd och kommunikativ är några utmärkande drag som du har som person. Du är väl insatt i ekonomiska frågor.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.