logo

Sökes: Personalchef till Nyhléns Hugosons AB

Sista ansökningsdag: 19 mars 2016

Nyhléns Hugosons är Norrlands ledande matproducent, med egen tillverkning av prisbelönta, lokalproducerade kött- och charkprodukter. Vi satsar på att utveckla och sprida det norrländska mathantverket. För oss betyder det rejäl mat gjord på de bästa råvarorna, god djuromsorg och duktiga medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Luleå, där vi också har tillverkning av charkprodukter såsom korv och smörgåsmat. I Alvik har vi ett slakteri för gris och styckning av gris, nöt och lamm samt en biogasanläggning. I Skellefteå sker paketering av kött och tillverkning av palt, kroppkakor, smörgåstårtor, sallader och wraps samt åkeri. I Ullånger bedriver vi ett slakteri för nöt, kalv och lamm. Vi är cirka 200 anställda och omsätter 500 miljoner. Läs gärna mer på nyhlenshugosons.se och www.facebook.com/nyhlenshugosons

Vi söker en ansvarstagande och engagerad Personalchef till Luleå!

Som Personalchef erbjuds du möjlighet att vara med på resan att fortsätta utveckla våra medarbetare, vårt ledarskap, våra värderingar och vårt företag. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Som Personalchef har du ansvaret för hela HR-kedjan vilket innebär både ett operativt och strategiskt arbete. Med ett helhetsansvar för personalfrågorna följer också vikten av att prioritera rätt då ditt kunnande blir vägledande för företagets fortsatta utveckling. Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Stötta organisationens chefer i alla förekommande personal–frågor, inte minst rekrytering, organisationsförändringar och kompetensutveckling.
  • Systematiskt utveckla HR-processer
  • Fackliga förhandlingar och arbetsrättsliga frågor
  • Hantering av systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Ansvara för information och introduktion vid nyanställning
  • Verksamhetsplanering och rapportering av HR-nyckeltal
  • Lön, pension och försäkringar

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning eller gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete från en mindre eller större organisation. Du ser personalfrågorna utifrån ett helhetsperspektiv på både kort och lång sikt. Du trivs i en roll där du får mycket ansvar och förtroende med målet att ständigt utveckla arbetsplatsen. Som person är du ambitiös, självständig, resultatorienterad med ett strukturerat och relationsskapande arbetssätt och trivs med att arbeta i en snabb miljö med mycket förändringar. Ett genuint intresse för människor och stor integritet förutsätter vi att du har.

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar i ett norrländskt entreprenörsdrivet företag i positiv utveckling!

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Magnus Nilsson, VD, Nyhléns Hugosons AB, tel. 070-508 30 66.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.