max
Sökes: Lönechef till MAX Hamburgerrestauranger AB

Sista ansökningsdag: 30 januari 2016

Max Hamburgerrestauranger AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på över två miljarder kronor och är med drygt 4000 anställda Sveriges näst största hamburgerkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. Vi driver 99 restauranger i Sverige och fyra restauranger i Norge. Dessutom finns fyra i Sverige, två i Danmark och sex restauranger i Dubai och Abu Dhabi genom franchise. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

MAX AB expanderar och söker en Lönechef till huvudkontor i Luleå!

Som Lönechef erbjuds du möjlighet att bidra till MAX fortsatta internationella utveckling.
Du rapporter till Vice VD och ingår i huvudkontorets ledningsgrupp.

Som Lönechef ansvarar du för att samordna, leda och utveckla lönegruppens arbete där sex medarbetare ingår.  I och med att du har ett övergripande och operativt ansvar är det viktigt att göra rätt prioriteringar och arbeta med process- och systemutveckling kontinuerligt. I rollen som Lönechef ingår ansvar för löneutbetalning, myndighetsinformation, pensioner, försäkringar, rapportering, utredningar osv.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning eller gedigen erfarenhet inom ekonomiarbete – gärna lön eller redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större organisationer och erfarenhet av att leda personal. Goda kunskaper inom lönehantering och olika lönesystem är meriterande.

Du är kvalitetsmedveten, strukturerad, stabil, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat synsätt. Dina ledaregenskaper är mycket goda och du är tydlig, serviceinriktad samt har god samarbetsförmåga. Ett genuint intresse för lönefrågor och ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder en ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.