Smurfit Kappa logo 3

Sökes: Human Resources Manager, Smurfit Kappa Piteå

Sista ansökningsdag: 7 februari 2016

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med kapacitet att årligen tillverka 700 000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 43 000 anställda vid 361 produktionsenheter i 33 länder och med en omsättning på 8,1 miljarder Euro 2014. Läs gärna mer på www.smurfitkappa.se

Vi söker en erfaren Human Resources Manager till ett utmanande och omväxlande arbete till Smurfit Kappa Piteå!

Som Human Resources Manager har du det övergripande ansvaret för att samordna, leda och utveckla strategiska och operativa HR arbetet, tillsammans med sju medarbetare. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen samt är del i ett internationellt nätverk med HR-chefer inom Smurfit Kappa koncernen.

Du ansvarar för att utveckla det strategiska HR-stödet inom organisationen och för att HR-arbetet bedrivs enligt Smurfit Kappas värderingar och principer. En viktig del av HR-avdelningens arbete är kompetensförsörjning och chefsstöd. I tjänsten ingår även ansvar för den egna företagshälsovården, lön, policys och strategiskt arbete för att utveckla Smurfit Kappa som en attraktiv arbetsgivare. Avtalsfrågor och facklig samverkan är andra viktiga arbetsområden som Human Resources Manager.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning eller gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i en ledande position. Erfarenhet från industrin är meriterande. Dina ledaregenskaper är goda och du är van vid att hantera komplexa situationer och HR-frågor på ett professionellt sätt. Du har en personlig mognad, god samarbetsförmåga, är tydlig, affärsmässig och verkar utifrån ett helhetsperspektiv. Ett genuint intresse för människor och stor integritet förutsätter vi att du har. Du har mycket god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och välkomnar alla sökande med relevant kompetens.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

För mer information kontakta Per Swärd VD, tel 0911-970 00.
Fackliga kontaktpersoner är Jens Renberg Sveriges Ingenjörer, tel 070-609 06 46, Mikael Svensson Unionen, tel 070- 663 33 70, Patrik Johansson Ledarna, tel 070-637 46 71.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.