logo-promo

Sökes: Vice IT-chef till MAX Hamburgerrestauranger AB

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2015

Max Hamburgerrestauranger AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på över två miljarder kronor och är med sina 3500 anställda Sveriges näst största hamburgerkedja. Max befinner sig för tillfället i sin största expansionsfas någonsin. Vi driver 101 restauranger i Sverige, fyra restauranger i Norge och två i Danmark. Dessutom finns sju restauranger i Dubai och Abu Dhabi genom franchise. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på max.se.

Vi söker en Vice IT-chef till Max i Luleå!

Som Vice IT-chef inom IT-enheten samordnar och leder du det dagliga operativa arbetet med IT-produktionen. Detta sker i nära samarbete med våra leverantörer och IT-enhetens egna arkitekter. Närmast rapporterande till dig är IT:s supportchef och driftchef.

Du ansvarar för att säkerställa att Max verksamhet har tillgång till IT-tjänster av högsta kvalité och ansvarar för att säkra IT-produktionen (support, drift och förvaltning) av både dagens och morgondagens behov i hela koncernen. IT produktionen är själva ryggraden i den dagliga driften för företagets restauranger och ställer därför höga krav på dig i din roll. Du rapporterar direkt till CIO och har en plats i IT-enhetens inriktningsgrupp. Du har ett operativt funktionsansvar men inget personalansvar.

Rollen innebär omvärldsbevakning och att driva förbättrings- och utvecklingsarbeten som leder till att effektivisera teknik, arbetssätt och rutiner inom Max IT-produktionsmiljö samt stötta CIO i daglig verksamhet. Merparten av företagets IT-drifttjänster sköts tillsammans med våra partners där bl.a. Atea har ett stort ansvar i support och driftrelaterade frågor gentemot företaget. I din roll ingår taktiska och operativa dialoger med leverantörer både i form av uppföljning men också i utvecklande syfte kring företagets driftsatta produktionsmiljö.

Du har ett ansvar att säkerställa områden som drift, tillgänglighet, kapacitet och dokumentation tillsammans med våra leverantörer där du också ska vara kravställande vid behov. Du kommer att arbeta fram underlag och följa upp kostnadsbilden när det gäller produktionssatt IT samt ta fram underlag inför budgetering och investeringar.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning och minst fem års erfarenhet inom IT produktion, driftverksamhet eller liknande verksamhet och erfarenhet av att leda projekt och personal. Du är resultatinriktad, strukturerad, analytisk, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat och pragmatiskt synsätt på produktion av IT. Dina ledaregenskaper är goda och du har stor egen drivkraft samt är serviceinriktad och beslutsam. Personlig mognad och ett genuint intresse för IT produktion och ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder en ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Johnny Bröms, CIO, Max Hamburgerrestauranger AB, tel. 070-59 110 59.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.