Smurfit Kappa logo

Sökes: Chef Systemteknik, Smurfit Kappa Piteå

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med kapacitet att årligen tillverka 700 000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 43 000 anställda vid 361 produktionsenheter i 33 länder och med en omsättning på 8,1 miljarder Euro 2014. Läs gärna mer på www.smurfitkappa.se

Som Chef Systemteknik efterträder du vår nuvarande chef som går i pension i början av 2017 och vi söker nu en driven och resultatorienterad ersättare med känsla för människor och ledarskap. Avdelningen består av drygt 50 medarbetare varav 4 arbetsledare. Din uppgift är att leda avdelningens arbete, initiera och genomföra förbättringar, utveckla och coacha ditt team både med avseende på tekniska kunskaper och på arbetssätt där målet är att säkerhetsnivå, tillgänglighet och status på vår anläggning utvecklas. Med kunskap och engagemang bidrar du i arbetet med att fortsätta utveckla en bra fabrik för att bli ännu bättre och nå ”världsklass”.

Vi söker dig med följande kompetenskrav:

  • Civilingenjör eller motsvarande erfarenhet
  • God förmåga att arbeta i lag där flexibiliteten över befattningsgränserna är av stor vikt
  • God förmåga att ta egna initiativ, ansvarstagande, och arbetar med stor självständighet
  • Stort intresse för teknik kombinerat med ledaregenskaper som motiverar medarbetare och driver utveckling
  • Intresse av och förmåga att arbeta med analyser, problemlösning och uppföljning
  • Lång erfarenhet och god kompetens inom instrument, el och styrsystem
  • Erfarenhet från processindustri med välutvecklade underhållsprocesser
  • Gärna erfarenhet av att arbeta i Underhållssystem
  • God ekonomisk förståelse och förmåga att se helheten
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare, heltid.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

För mer information kontakta Bo Johansson, Teknisk chef, tel 0911-971 93, 070-624 24 51.
Fackliga kontaktpersoner är Jens Renberg Sveriges Ingenjörer, tel 070-609 06 46, Mikael Svensson Unionen, tel 070- 663 33 70, Patrik Johansson Ledarna, tel 070-637 46 71.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.