KOPIALogotype_TeknikensHus_farg kopia

Sökes: Verksamhetschef till Teknikens Hus

Sista ansökningsdag: 20 september 2015

Teknikens Hus i Luleå är Sveriges nordligaste science center med över 3,6 miljoner besökare sedan öppnandet 1988. Den publika succén har följts av tunga utmärkelser; 2005 blev Teknikens Hus framröstat till världens bästa av kollegor vid världskonferensen i Rio de Janeiro. De senaste sex åren har Teknikens Hus rankats allra högst i Skolverkets bedömning av landets samtliga centers. Verksamheten består av interaktiva, tekniska utställningsmiljöer, planetarium, utbildning och fortbildning som speglar Norrbottens näringsliv inom – gruva, stål, skog, vattenkraft, rymd och datacenter. Teknikens Hus har 26 anställda och omsätter 20 miljoner kronor. Läs gärna mer på teknikenshus.se.

Till Teknikens Hus söker vi en affärsinriktad och erfaren verksamhetschef!

Som verksamhetschef blir din roll att fortsätta utveckla verksamheten med mål att bibehålla dess världsledande position. Den exakta vägen dit har du frihet att forma själv tillsammans med medarbetarna. Du ansvarar för verksamhetens mål, vision, personal, ekonomi och resultat med fokus på hållbar utveckling. Du ska etablera och utveckla långsiktiga relationer med kunder, finansiärer och samarbetspartners såväl lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Detta ger dig arbetsuppgifter som är varierande och utåtriktade med ett aktivt nätverkande som en självklarhet. Du rapporterar till styrelsen.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning och god erfarenhet av ledande position med verksamhetsansvar.
Du har en god kommunikativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och förmåga till helhetsperspektiv. Dina ledar-egenskaper är mycket goda och du är van vid att analysera ekonomi samt leda större projekt på ett professionellt sätt. Personlig mognad och ett genuint intresse för folkbildning, teknik och naturvetenskap tror vi också att du har.

Vi erbjuder en anställning i kreativ miljö med engagerade medarbetare och många kontaktytor såväl lokalt som internationellt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Frank Hojem, styrelseledamot, e-post: frank.hojem@lkab.com, tel. 0920-380 70.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.