Logo Aptum m låga-2

Sökes: Platschef, Aptum

Sista ansökningsdag: 22 juni 2015

Aptum är Norra Sveriges ledande företag inom skydd för brand och olyckor. Efterfrågan på våra tjänster och produkter ökar ständigt och vi söker därför ytterligare säkra medarbetare. Aptum är ett Umeåföretag som grundades 2005 och har korats till Gasellvinnare två år i rad! Idag är vi närmare femtio anställa med kontor i Umeå, Storuman, Skellefteå, Luleå, Gällivare och Örnsköldsvik. Ytterligare information finns på aptum.se.

Nu söker vi en framåt och marknadsinriktad platschef till Luleå!

Som Platschef är du en nyckelperson för Aptums fortsatta expansiva utveckling inom fyrkanten området. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att samordna, leda och utveckla verksamheten tillsammans med sju medarbetare i Luleå. Rollen innebär ansvar för marknadsbevakning, försäljning, personal och ekonomi. Stort fokus kommer att vara aktiv försäljning och att utveckla långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du rapporterar till VD.

Vi söker dig som brinner för utveckling och har dokumenterad ledarerfarenhet med verksamhetsansvar som grund samt gärna erfarenhet från entreprenad eller servicebranschen. Vi tror också att du har arbetat med försäljning i några år och har ett etablerat nätverk. Dina ledaregenskaper är mycket goda och du är van vid att hantera komplexa situationer. Du har god kommunikativ förmåga, är strukturerad, serviceinriktad och drivs av att göra affärer och bygga relationer.

Vi erbjuder en anställning i ett ungt dynamiskt företag i tillväxt som brinner för att utvecklas och utveckla branschen.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Gustav Paringer, VD och delägare, Aptum, tel. 090-780 80 02.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.