FDT
Sökes: Utvecklingschef, FDT AB

Sista ansökningsdag: löpande urval

FDT AB är ett Luleåföretag som ingår i Elon Elkedjankoncernen med en omsättning på närmare 4 miljarder. Vi har bestämt sig för att ta fram det bästa affärssystemet i världen! Det blir givetvis en molntjänst och kopplas mot det modernaste butiksdatasystemet FDT Excellence Retail. Med över 4000 företagskunder är FDT en ledande aktör inom butiksdata och affärssystem i Sverige. Av dessa kunder nyttjar cirka 1600 både vårt butiksdatasystem och affärssystemet FDT Avance. Vår expansion på marknaden är positiv och påtaglig och vår ägare Elon Elkedjan är garanten som kan skjuta till med de nödvändiga resurser som krävs för att expandera och ta ytterligare marknadsandelar. FDT har fyrtio anställa på våra kontor i Luleå, Motala och Stockholm. Huvudkontoret ligger i Luleå där utveckling, drift och support är lokaliserade. De övriga kontoren arbetar med sälj och införande/installation samt utbildning. Läs gärna mer på fdt.se.

Efter 15 år hos oss går Peter vidare externt varför vi söker en Utvecklingschef till Luleå.

Som Utvecklingschef är du en nyckelperson för FDT:s fortsatta expansiva utveckling.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att vara produktledare, utvecklingschef och visionär samt tekniskt säljstöd vid större projekt. Vi använder oss av den modernaste Microsoftteknologin. Din roll blir att samordna, leda och utveckla teamets arbete som består av 20 utvecklare i Luleå och Litauen. Teamets uppgift är att utveckla det bästa affärssystemet i världen! Projekten drivs med agila utvecklingsmetoder primärt scrum. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande med 10 års arbetslivserfarenhet inom programvaruutveckling. Dina ledaregenskaper är goda och du är van vid att hantera komplexa situationer samt leda större utvecklingsprojekt på ett professionellt sätt. Du har god kommunikativ förmåga, är strukturerad och verkar utifrån ett helhetsperspektiv. Hög integritet och ett genuint intresse för programvaruutveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett högt tempo i ett spännande företag i tillväxt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.