Infraservice_logo2 liten

Sökes: Regionchef Norrland, Infraservice Scandinavia AB.

Sista ansökningsdag: 17 maj 2015

Infraservice Scandinavian AB med huvudkontor i Nässjö startades för ett par år sedan och förväntas under 2015 att nå en omsättning på ca 70 MSEK. Företaget drivs av nytänkande entreprenörer med gedigen branschkunskap som samtidigt är klusterleverantör inom bemanning, maskiner, material och entreprenader till den nordiska järnvägs- och anläggningsmarknaden. Affärsidén är att på ett banbrytande sätt erbjuda kunderna en samordnande kompetens- och resurspool genom att leverera rätt resurs, i rätt tid och till rätt pris.  Infraservice ambition är också att bygga en kultur av lärande och entreprenörskap för att skapa förutsättningar för unga människor att få jobb och utvecklas i branschen. Utöver huvudkontoret i Nässjö har företaget etableringar i Alvesta, Orsa och Stockholm. Läs mer på www.infraservice.nu.

Som Regionchef Norrland kommer du att ansvara för att etablera och utveckla Infraservice Scandinavian AB:s verksamhet i regionen. Rollen innebär ansvar för marknadsbevakning, försäljning, ekonomi, projekt och samarbetspartners med rätt balans på kort och lång sikt. Som Regionchef förväntas du att utveckla verksamhet och organisation med entreprenörskap inom ramarna för Infraservice affärsmodell. Eftersom fokus kommer att ligga på ett aktivt säljarbete blir en viktig del av arbetsuppgifterna att bygga långsiktiga relationer och kontaktnät med kunder och samarbetspartners i distriktet. Strategisk affärsplanering, operationell och organisatorisk utveckling blir centrala arbetsuppgifter. En stor del av arbetstiden förläggs ute i regionen knutet till direkta kundrelationer där du som Regionchef arbetar till stor del operativt i kundprojekt med den aktuella affären. Som Regionchef rapporterar du till VD och är medlem i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig med gymnasie- eller högskoleingenjörsexamen som grund och kompletterad med flera års arbetslivserfarenhet. Vi tror också att du har några års erfarenhet från en ledande och eller säljande roll, gärna från anläggningsbranschen eller andra tekniska områden. Som person har du förmågan att lyfta blicken och se helheten och innehar ett affärsmässigt tänk samtidigt som du är tydlig och konsekvent i ditt agerande. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål, såväl kvalitativa som ekonomiska.

Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i en prestigelös och entreprenörsdriven miljö, där givande och tagande är ledord. Är du rätt resurs för oss finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Joakim Stenqvist, VD, Infraservice Scandinavian AB, tel. 070-287 60 55.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan senast 17 maj 2015.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.