one
Sökes: Projektledare Eldistribution Lokalnät, ONE Nordic.

Sista ansökningsdag: Löpande urval

ONE Nordic koncernen, som är Nordens ledande service- och entreprenadföretag inom energibranschen, söker nu en projektledare inom lokalnät till affärsområde Service med placering vid vår etablering i Strömsund. Affärsområde Service är det största affärsområdet med ca 700–800 medarbetare. Här samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I affärsområde Service samlas också mindre lokala entreprenader.

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu efter en erfaren och driven projektledare som ska driva entreprenader hos våra kunder inom elnäts- och stationsanläggningar i Västerbotten och delar av Västernorrland.

Som projektledare kommer du att leda och genomföra egna projekt. I arbetet ingår att utföra uppdrag och entreprenader på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du kommer att arbeta med kalkylering av framtida uppdrag, planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer. I rollen som projektledare får du möjlighet att driva projekt inom det snabbväxande energiområdet. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans.

Vem är du?
Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet. Kunskaper inom EBR-systemet, kabel- och luftlednings-nät är önskvärt. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Kunskaper i entreprenadjuridik är en förutsättning. B-körkort är ett krav.

Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och kan skapa en god relation till kund. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med ONE Nordic AB. Vi utgår från att du bor någonstans i Västerbotten/Västernorrland.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, tel. 076-866 22 77 eller Kjell Selinder, serviceområdeschef, One Nordic, tel. 0706-83 68 53.

Fackliga kontakter:
Roland Larsson, 0706-20 27 73 (Unionen)
Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna)
Fredrik Andersson, 0706-75 01 55 (Sveriges Ingenjörer)

Mycket välkommen med din ansökan snarast genom att fylla i formuläret nedan.

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.