Logga SCA Munksund

Sökes: HR-chef, SCA Munksund AB.

Sista ansökningsdag: Löpande urval

SCA Munksund söker en resultatinriktad HR-chef med gedigen erfarenhet. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter med fokus på verksamhetsutveckling, förändringsarbete och strategisk kompetensförsörjning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Munksunds Pappersbruk med 300 anställda. 

Som HR-chef är du en nyckelperson i Munksunds ledningsgrupp och bidrar starkt till vår verksamhetsutveckling. Du ingår i ett nätverk med HR-chefer inom SCA Forest Products och är personalansvarig för tre medarbetare inom HR-avdelningen.

Med energi utvecklar du det strategiska HR-stödet inom organisationen och ansvarar för att HR-arbetet bedrivs enligt SCAs HR-prioriteringar och policys. En viktig del av HR-avdelningens arbete är att stötta, coacha och motivera våra ledare i frågor som rör ledarskap, policys och avtal. I tjänsten ingår även att utveckla SCA Munksund som attraktiv arbetsgivare. Avtalsfrågor och facklig samverkan är andra viktiga arbetsområden.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR och gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i ledande position, gärna från något industriföretag. Dina ledaregenskaper är goda och du är van vid att hantera komplexa situationer och HR-frågor på ett professionellt sätt. Du har god kommunikativ förmåga, är affärsmässig och verkar utifrån ett helhetsperspektiv. Hög integritet och ett genuint intresse för människor är vi säkra på att du har.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en ledande internationell koncern med goda förutsättningar för utveckling.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, tel. 076-866 22 77 eller Catharina Hörnfeldt, rekryteringskonsult, tel. 070-244 81 86.

Mycket välkommen med din ansökan snarast genom att fylla i formuläret nedan.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.