LKAB svart

 

 

Sökes:  Kommunikatör, LKAB

Sista ansökningsdag:  1 juni 2014

LKAB är idag världens tekniskt ledande le­verantör av järnmalmspellets till den globala stålindustrin och en växande leverantör av in­dustrimineraler till olika branscher. Bolaget har påbörjat en betydande expansion, bland annat genom tre nya dagbrottsgruvor i Svappavaarafältet, vilket utgör Europas största järnmalmsprojekt. Underjordsgruvornas fortsatta drift innebär att stora delar av två samhällen måste flyttas. Grunden i verksamheten utgörs av den unika magnetiten, som gör LKAB:s pelletsprodukter till de klimatsmartaste i världen. De marknadsförs därför som ”LKAB Green Pellets”. Läs gärna mer på www.lkab.com

Som Kommunikatör blir dina arbetsuppgifter med fokus på grafisk formgivning och redigering. LKAB:s framtidsplaner och verksamheter väcker stort intresse hos vitt skilda personer, grupper och publikationer. Kommunikationsbehovet är stort såväl externt som internt och utmaningarna många. Vi söker dig som kan arbeta självständigt med olika typer av kommunikationsuppdrag, med särskild kunskap i grafisk formgivning och redigering av tidningar, annonser och trycksaker. Du jobbar mot många olika intressenter, både interna och externa.  Om du är rätt person har du stor möjlighet att utveckla din roll inom ramen för kommunikatörens verksamhetsområde. Stationeringsort är Malmberget.

Vi söker dig som har en gedigen kommunikationserfarenhet, kanske från informationsarbete i en större organisation eller på en nyhetsredaktion. Vi ser gärna att du arbetat med tidningsredigering och har stor vana i att hantera exempelvis Adobe InDesign och Illustrator. Du är nyfiken, har social begåvning och förmågan att förstå och förklara komplexa sammanhang och processer. Vi värdesätter flexibilitet och stort engagemang. Tjänsten förutsätter att du är en utmärkt skribent, har näsa för väsentligheter och nyheter och är van att publicera i digitala kanaler. Vi arbetar i en internationell koncern, så du måste också behärska engelska. Dokumenterat bildintresse är en merit, liksom akademiska studier inom kommunikationsområdet. 

Vi erbjuder ett spännande jobb i en högteknologisk, internationell mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Anders Lindberg, informationschef, LKAB, tel 072-717 83 55.
Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan senast 1 juni 2014.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.