onninen_logo

 

 

Sökes:  Säljare, Onninen AB

Sista ansökningsdag:  löpande urval

Onninen erbjuder grossist, logistik- och distributionstjänster inom belysning, eldistribution, gas, industri, kyla & AC, telekom, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer, industriföretag, energibolag samt återförsäljare. I Sverige har företaget ca 280 anställda runt om i landet. Onninen AB är ett helägt dotterbolag till Onninen OY. Koncernen bedriver verksamhet i 9 länder . Läs mer på www.onninen.se

Som  Utesäljare på Onninen skapar du kundvärde och gör skillnad!

Som Utesäljare ansvarar du för att utveckla försäljningen gentemot nya och befintliga kunder, genom aktiv försäljning. Merparten av din arbetstid vistas du ute på fältet. Till arbetet hör även att organisera och delta i kundaktiviteter. Till ditt ansvarsområde hör budget och resultat för egna kunder/distrikt. Utesäljaren ska aktivt medverka till ständiga förbättringar och distriktet är hela Norrbotten.

Vi söker dig  som gärna har säljerfarenhet och produktkunskap inom VVS och VA. Du bör ha teknisk gymnasieutbildning. Branscherfarenhet är meriterande. Onninen är en internationell koncern och du bör därför ha kunskaper i engelska.

Du ska vara:
– affärsmässig och professionell
– aktiv på fältet
– driven och engagerad
– proaktiv och nytänkande
– entreprenör
– strukturerad och planerad

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete i ett engagerat team. Onninen erbjuder en tillsvidareanställning med fast lön. För Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.