Logga Smurfit

 

 

Sökes:  Säkerhetschef, Smurfit Kappa Kraftliner i Piteå

Sista ansökningsdag:  27 april 2014

Smurfit Kappa Kraftliner Piteå är Europas största kraftlinerbruk med kapacitet att årligen tillverka 700 000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Kraftliner Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 41.000 anställda vid ca 350 produktionsenheter i 32 länder och med en omsättning på 7.9 miljarder Euro 2013. Mer information finns på www.smurfitkappa.com

Vi söker nu en säkerhetschef till ett utmanande och omväxlande arbete med stort ansvar. Smurfit Kappa bedriver ett aktivt systematiskt säkerhets- och brandskyddsarbete för att uppnå ständiga förbättringar. Befattningen ingår i avdelning Säkerhet och Brand och rapporterar till VD.

Som Säkerhetschef blir dina arbetsuppgifter övergripande för säkerhets- och brandfrågor för Smurfit Kappa Kraftliner Piteå samt myndighetskontakter inom området. Övriga arbetsuppgifter är:

 • Bevaka utvecklingen inom arbetsmiljö- och bevakningsområdet.
 • Att följa och bevaka våra nyckeltal inom arbetsmiljöområdet.
 • Driva och utveckla arbetsmiljöarbetet utifrån gällande lagar, förordningar, koncernregler.
 • Driva säkerhetsprojekt inom organisationen.
 • Ansvara för och utveckla arbetet med riskbedömningar inom företaget
 • Säkerhets- och riskbedömningar vid investeringsprojekt
 • Driva och samordna företagets bevakningsfrågor.
 • Risk management
 • Hantera interna och externa arbetsmiljörevisioner, lokalt och inom koncernen.
 • Kontaktperson i bevakningsfrågor gentemot myndigheter, samt intern och extern personal.
 • Utreda olycksfall och allvarliga tillbud.
 • Sekreterare i Skyddskommittén.
 • Brandfrågorna är delegerade till brandskyddsledare som rapporterar till Säkerhetschef.

Vi söker dig som har erfarenhet av säkerhetsarbete. Du har en högskoleexamen, kombinerat med god process- och arbetsmiljökännedom gärna inom massa- och papperstillverkning.

Som person är du självständig, driven och har förmågan att initiera, prioritera och genomföra förändringar. Du ser din roll i ett större sammanhang och motiveras av att verka i en dynamisk och föränderlig miljö. Du kommer att ha många kontaktytor varav många inom koncernen därför är god engelska ett krav. Din kommunikativa förmåga och din lyhördhet är viktiga faktorer för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning i en världsledande koncern.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan senast 27 april 2014.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.