gestamp

 

 

 

 

Sökes:  Industrial Director for Tooling, Gestamp HardTech AB.

Sista ansökningsdag:  13 april 2014

Gestamp Automoción is an international group leader on design, development and manufacturing of metallic components for automotive, with presence in 19 countries, 94 plants and 28.500 employees. For their company located in Lulea (Sweden), compounded by a production plant, tool shop and a R&D center with more than 500 employees and above 1 BSEK annual turnover.   www.gestamphardtech.com and www.gestamp.com

Vi söker en resultatinriktad Industrial Director for Tooling till en världsledande koncern!

Som  Industrial Director for Tooling är du delaktig i den fortsatta utvecklingen av Gestamp HardTech AB i Luleå.
Som Industrial Director rapporterar du direkt till VD:n i Luleå och Divisionsledningen i Spanien.
Du kommer att ha en viktig funktion i företagets strategiska ledningsgrupp.
Rollen innebär att leda, utveckla och optimera divisionen som består av drygt 100 medarbetare och tre direktrapporterande avdelningschefer. Divisionen arbetar med verktygskonstruktion och dess utveckling, produktion, testning och montage.

Vi söker dig som är civilingenjör med minst fem års erfarenhet som chef och då gärna från ett producerande företag.
Du bör ha erfarenhet av lean och ledningssystem.
Som person är du ambitiös, drivande, resultatorienterad med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med en hög kapacitet och en stark integritet. Andra viktiga egenskaper är förmågan att omvandla problem till utmaningar samt att entusiasmera dina medarbetare och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna, såsom ledarskapsförmåga, samarbetsförmåga och förmåga att coacha medarbetare. Förmåga att skapa trygghet och tillit kring förändringar liksom att vara lyhörd för och offensiv i vad organisationen behöver är andra viktiga egenskaper.
Det är även viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en spännande och internationell bransch. Gestamp HardTech AB är ett dynamiskt företag som driver teknikutvecklingen framåt i en bransch med ständiga förändringar.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan senast 13 april 2014.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.