Gestamplogga

 

Sökes:  CFO, Gestamp HardTech AB.

Sista ansökningsdag:  rekryteringsprocessen avslutad

Gestamp Automoción is an international group leader on design, development and manufacturing of metallic components for automotive, with presence in 19 countries, 94 plants and 28.500 employees. For their company located in Lulea (Sweden), compounded by a production plant, tool shop and a R&D center with more than 500 employees and above 1 BSEK annual turnover.  Läs gärna mer på www.gestamphardtech.se och www.gestamp.com

Som CFO kommer du att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Gestamp HardTech AB. CFO rapporterar till VD och ingår i bolagets strategiska ledningsgrupp.

Din utmaning blir att:

  • bidra till en affärsorienterad ekonomisk styrning i samspel med bolagets organisation.
  • bidra till att utveckla och effektivisera ekonomiprocesser.
  • ha övergripande och operativt ansvar för ekonomifunktionen.
  • ansvara för bolagets finansiella och legala rapportering.

I ditt uppdrag ingår ansvar för redovisning och skatter, controllerverksamheten, affärsplaner och budgets, prognoser och analyser för bolagets olika affärsområden. Du kommer att vara föredragande i ekonomiska frågor i bolagets ledningsgrupp och i bolagets styrelse samt vid möten med divisionsledning.

Vi söker dig som är civilekonom med ett antal års erfarenhet av främst ”business controlling”, gärna i internationellt verksamma företag. Du har erfarenhet av att leda personal. Som person är du ambitiös, drivande, resultatorienterad med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med en hög kapacitet och en stark integritet. Andra viktiga egenskaper är förmågan att omvandla problem till utmaningar samt att entusiasmera dina medarbetare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna, såsom samarbetsförmåga, ledarskapsförmåga och förmåga att coacha medarbetare. Förmåga att skapa trygghet och tillit kring förändringar liksom att vara lyhörd för och offensiv i vad organisationen behöver är andra viktiga egenskaper.

Det är även viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en spännande och internationell bransch. Gestamp HardTech AB är ett dynamiskt företag vars projekt driver teknikutvecklingen framåt i en process med ständiga förändringar.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan senast 15 december 2013.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.